Canlı yayında güle güle

Terraneo canlı yayında Emre'nin gönderildiğini bildirdi. Emre de bu haberi ilk kez canlı yayında öğrendi. F.Bahçe internet sitesi Emre'ye hizmetleri için teşekkür etti. Emre ise, "Teklifleri değerlendireceğim"dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2015 Güncelleme 28 Haziran 2015, 01:31
Canlı yayında güle güle

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe' de fırtınalar bu kez Emre Bölözoğlu için koptu... Sarı-Lacivertli kulüpte Fernandao'nun imza töreni sırasında Sportif Direktör Terraneo, Emre Belözoğlu ile ilgili yöneltilen bir soruya cevap verdi. Terraneo Emre Belözoğlu'nun sözleşmesinin yenilenmeyeceğini ifade ederek, "Emre'yi İtalya'ya transfer eden benim. O dönem Türkiye ile ilgili ilk kez temasım olmuştu. Şimdi Emre hakkında konuşmak diğer sözleşmesi bitenlere haksızlık olur. Hayat devam ediyor. Herkes profesyonelce işini yapmak zorunda. Emre için teknik rapor pozitif olsaydı sözleşme yenilerdik. Emre ile devam etmeyeceğiz. Bu durum net" diyerek noktayı koydu. F.Bahçe internet sitesi de Emre'ye teşekkür mektubu yayınlayarak ayrıldığını resmen duyurdu.

YOLUMA BAKIP TEKLİFLERİ İNCELEYECEĞİM

Böylece 2008'den beri F.Bahçe'de görev yapan Emre bu sezon Egemen, Bekir, Selçuk, Kuyt, Mert ve Webo'dan sonra giden 7. oyuncu oldu. Kendisiyle yola devam edilmeyeceğini canlı yayında öğrenen Emre, "F.Bahçe benimle görüşeceğini söylemişti. O yüzden kimseyle görüşmedim. Ancak artık yoluma bakıp teklifleri değerlendireceğim. F.Bahçe'ye bana gösterdiği sevgiden dolayı teşekkür ederim" dedi.

F.BAHÇE'DEN TEŞEKKÜR MEKTUBU

F.BAHÇE' de Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığının açıklanmasından hemen sonra F.Bahçe resmi internet sitesi Mahmut Uslu imzalı bir teşekkür mektubu yayınladı. Mektupta Emre Belözoğlu için, "Gelecek hayatınızda ailenizle beraber mutlu ve başarılı günler geçirmenizi dileriz" ifadesi kullanıldı.