Cimbom şampiyon

Kanarya 7 kişi kaldığı maçta Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı...Önceki gün derbide Beşiktaş'ı deviren Sarı-Kırmızılılar 20. şampiyonluğa ulaştı. Büyük zafer Florya, Taksim ve Su Ada'da çok büyük bir coşkuyla kutlandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2015 Güncelleme 26 Mayıs 2015, 02:16
Cimbom şampiyon

İÇİNDEKİLER

Ve Galatasaray şampiyon... Sarı- Kırmızılılar dün en yakın rakibi Fenerbahçe'nin Başakşehir'le 2-2 berabere kalmasıyla bitime 1 hafta kala 20. şampiyonluğunu ilan edip 4. yıldızı takmaya hak kazandı... Bu sezon 2 kez seçime giden, 1 kez teknik direktör değiştiren, birçok zorlu süreçten geçen Galatasaray buna rağmen ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı geçerek mutlu sona ulaştı. Cimbom'un önceki akşam derbide Beşiktaş2-0 yenmesinin ardından dün tüm gözler Fatih Terim Stadı'na çevrilmişti. Şansını son haftaya taşımak için Başakşehir karşısına çıkan Fenerbahçe ilk yarıda tutuk bir futbol sergileyince takımlar soyunma odasına 0-0'la gitti. Avrupa Ligi için 3 puan hedefleyen ev sahibi Başakşehir ikinci devreye fırtına gibi girdi. Dakikalar 53'ü gösterdiğinde eski Galatasaraylı Mehmet Batdal attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

SON DAKİKALAR GERİLİM FİLMİ GİBİ GEÇTİ!
Mehmet 9 dakika sonra skoru 2-0 yaptı. Bu golün ardından Florya'da kutlamalar başladı. Fakat 81'de Diego farkı 1'e indirdi: 2-1. 3 dakika sonra M.Topuz'un atılmasıyla 10 kişi kalan Kanarya 89'da Webo ile 2-2'yi buldu. 90'da topu çizgiden koluyla çıkaran Alves atıldı. Bu pozisyona itiraz eden Caner de atılınca Fenerbahçe 9 kişi kaldı. Ama Batdal penaltıyı dışarı attı. 2 dakika sonra Webo da atıldı. 7 kişi kalan Fener kazanamayınca Cimbom şampiyon oldu.

KANARYA'YI ESKİ G.SARAYLILAR YIKTI
Fenerbahçe'yi Başakşehir karşısında eski Galatasaraylı futbolcular yıktı...
İlk golde Mehmet Batdal'a asisti yapan Uğur Uçar oldu. Mehmet Batdal ikinci golü de atmayı başardı. Ayrıca Alparslan Erdem ve Yalçın Ayhan da başarılı performanslarıyla alkış aldı. Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada özellikle Mehmet Batdal'a övgüler yağdırdı.