Özer'de son dönemeç

Trabzonspor 15 Mayıs'a kadar Özer'in Kasımpaşa'dan satan alma opsiyonunu alma hakkına sahip. Yönetim1 milyon 500 bin Euro öderse Özer'in bonservisi alınacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2015 Güncelleme 07 Mayıs 2015, 00:03
Özer’de son dönemeç

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor' da Özer Hurmacı için gerisayım başladı... Bordo- Mavili takımda kiralık olarak forma giyen tecrübeli futbolcunun Kasımpaşa kulübünden olan satın alma opsiyonu 15 Mayıs'ta sona eriyor. Bu sezon başarılı bir performans çizen Özer'in transfer edilip edilmeyeceği ise belirsizliğini koruyor. Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynadığı maçın ardından gündemden düşmeyen Özer Hurmacı, Kasımpaşa'dan 1.5 yıllığına kiralanmıştı. Bu futbolcunun satın alma opsiyonu olan 1 milyon 500 bin Euro. 15 Mayıs'a kadar Özer için 1 milyon 500 bin Euro yatırılırsa bu oyuncu Trabzonsporlu olacak. Aksi takdirde bu futbolcu kulübü Kasımpaşa'ya geri dönecek. Beşiktaş maçında oyundan çıkarken gözyaşlarını tutamayan Özer'in bu nedenle oldukça duygusal olduğu gelen bilgiler arasında. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Özer Hurmacı'nın takımda kalmasını çok istedikleri ve bunun için en kısa zamanda girişimlerin başlayacağını ifade etti. Uzunay, "Yönetim olarak hepimiz onun kalmasından yanayız. Bu işin mutlu sonla biteceğini düşünüyoruz" ifadesini kullandı.

DÜNYANIN EN MUTLU İNSANI BEN OLACAĞIM
Özer Hurmacı Trabzonspor'da forma giydiği için çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Buradan ayrılmak istemiyorum. Kiralık olarak oynadığım için her zaman diken üzerindeyim. Sanki her an ayrılacakmış hissine kapılıyorum. Trabzonspor benim bonservisimi aldığı anda dünyanın en mutlu insanı olacağım. Bu kulüpte şampiyonluk yaşamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi. Özer, Trabzonspor taraftarını çok sevdiğini ifade ederek, "Onların önünde futbol oynamak benim için en büyük tutku" diye konuştu.