Hadise'nin yeri doldu! Mehmet Dinçerler, aşkı Londra’da buldu!

Hadise’den boşandıktan sonra adı birçok güzelle anılan iş insanı Mehmet Dinçerler, İngiltere’de yeni bir aşka yelken açtı. Londra sokaklarında sevgilisi Tuana Hayfavi ile boy gösteren Dinçerler’i sıkı takipçileri yakaladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2023 Güncelleme 27 Eylül 2023, 07:04
Hadise’nin yeri doldu! Mehmet Dinçerler, aşkı Londra’da buldu!

İÇİNDEKİLER

Mehmet Dinçlerler, Hadise ile 30 Nisan 2022 tarihinde hayatını birleştirmiş ve 5 ay sonra boşanmıştı. Hadise geçtiğimiz günlerde Instagram'ının hikaye bölümünde çizgili gömlek giyen bir erkek paylamıştı.



O ismin Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler olduğu iddia edilmişti. Sonrasında bir konserde sahne alan Hadise eski eşine göndermede bulunmuş ve ''Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap iki kere okunmaz'' demişti.


İLİŞKİ YENİ BAŞLADI!
Tüm bu yaşananların ardından Mehmet Dinçerler yeni aşkıyla Londra'da görüntülendi. Gazete Magazin'de yer alan habere göre; alışveriş çıkışı yakalanan çift, elinde torbalarla objektiflere yansıdı.



Öte yandan Dinçerler'in yeni sevgilisinin adının Tuana Hayfavi olduğu öğrenildi. Kısa süre önce tanışan çiftin, ilişkilerinin daha taze olduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı. Sosyal medyada iş insanını yeni sevgilisiyle görenler, "Dinçerler de bir kitabı iki kere okumuyor" diyerek Hadise'ye gönderme yaptı.



ALIŞVERİŞ YAPTILAR
İşleri dolayısı ile Londra'da olan Hayfavi, şu sıralar tüm vaktini yanına gelen Dinçerler'e ayırıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN