Dualarımız askerlerimizle

Şanlı Türk ordusunun Suriye’nin Cerablus bölgesine başlattığı harekat, magazin dünyasının da gündemindeydi. Ünlüler, ‘Allah, Türk askerini korusun. Tüm dualarımız onlar için’ mesajı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2016 Güncelleme 25 Ağustos 2016, 00:00
Dualarımız askerlerimizle

İÇİNDEKİLER

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus bölgesine başlattığı harekat, magazin ve sosyete dünyasının da gündeminde… Bölgenin hain teröristlerden temizlenmesi için Mehmetçiğimizin "Önce vatan" diyerek harekete geçmesiyle ünlüler de peş peşe mesajlar yayınladı. Herkesin duygularına tercüman olan ünlü isimler, "Dualarımız vatan, millet ve bizim için orada olan Türk askerimizle" mesajı yolladı.

Feryal Gülman: Tarih boyu başarılarıyla gurur duyduğumuz ordumuzun en güzel zaferlerle, müjdelerle dönüşünü bekliyoruz. Allah şanlı Türk ordumuzun yanında olsun, Cerablus'da ordumuzu karşılayan Türkmen candaşlarımızın da mutluluğu daim olsun.

Linet: Rabbim askerimizin gazasını mübarek eylesin, Allah ayaklarına taş değdirmesin, vatana dönmelerini nasip eylesin. Dualarımız devletimiz, milletimiz, bayrağımız için mücadele eden tüm güvenlik güçlerimiz için.

Demet Sabancı Çetindoğan: Gün, dua günü. Rabbim korusun, zafere ulaştırsın ordumuzu.

Alişan: Başaramayacaksınız, ülkemizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Dualarımız şanlı Türk askerleriyle.

Volga Tamöz: Kan dökmeyi seven bir millet asla değiliz, ancak söz konusu vatan ise; dünyanın şah damarını bile keseriz! Allah ordumuzu korusun.

Yeliz: Allah tüm askerlerimizi korusun. Analarınızın, sevdiklerinizin yüreklerine serinlik ve sabır versin. Dualarımız seninle asker…

Beyza Arslan: Söz konusu vatansa dünyanın şah damarını keseriz. Allah'ım ordumuza güç ver, yardımcı ol. Anadolu topraklarını koru.

Yonca Lodi: Gözünün tek kirpiğine bile zarar gelmesin şanlı Türk askeri. Allah hepinizi korusun.

Doğuş: Dualarımız şanlı ordumuz için, Mehmetçiğimiz için olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Ece Erken: Köyleri İŞİD'in elinden alan Mehmetçikler, Allah yardımcınız olsun.

İzzet Çapa: Türk ordusunun neden Suriye'de olduğunu Fransa bile anladı ama içimizdeki bazı her şeye Fransızlar hala durumun farkında değil!

Gizem Özdilli: Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan tüm terör gruplarına karşı Türk askeri Suriye'de Türkmen ve Arap askerleriyle birlikte… Bizim de tüm dualarımız Türk ordusuyla. Askerlerimizin kılına zarar gelmesin, hepsine güç kudret versin Rabbim.

Fettah Can: Allah kahraman askerimizin yar ve yardımcısı olsun.

Betül Demir: Allah şanlı ordumuzun yardımcısı olsun... Allah ordumuzun ayağına taş, gözüne yaş değdirmesin.

Ahmet Özhan: Allah kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun! TSK, Suriye'yi vuruyor içimizdeki hainler zangırdıyor, içimizdeki hainler ötmeye başlıyor.

Esra Erol: Kalbimiz, ruhumuz, dualarımız şanlı Türk askerlerimizle.

Demet Akalın: Tüm dualarımız şanlı ordumuz için, biricik Mehmetçik için olsun. Alllah yar ve yardımcıları olsun.

Yeşim Salkım: Düğünümüzü cenazeye çevirenlerin hayatını cehenneme çevirmeye geliyoruz! Rabbim askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Her daim olduğu gibi dün, bugün ve yarın da Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanındayız. Allah'ım Mehmetçiğimizi korusun.

Hande Yener: Allah vatanımızı, milletimizi ve askerimizi korusun. Dualarımız Mehmetçik'le…



Nihat Doğan: Haydi Allah mahçup etmesin, gazamız mübarek olsun. Cehennem ateşine yollayın pislikleri. Emperyalizmi vuruyoruz, siyonizmi vuruyoruz. Cerablus'a giren tankların namluları, Türkiye'nin bölünmesi için her türlü hainliği yapan Fetö ve diğer teröristlere...