Aslan kavgası

Vanlı işadamı Ümit Aslan, eski eşi ile oyuncu aşkı Ceren Hindistan'ı birbirine düşürdü. Rojbin Aslan, 'Ümit, Ceren'le tanışıp beni sokağa attı' dedi. 4 buçuk aylık hamile Hindistan ise sert çıktı: 'Bizi taciz etmeyi artık bıraksın, yeter!'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Şubat 2015 Güncelleme 27 Şubat 2015, 03:25
Aslan kavgası

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Ceren Hindistan ile Vanlı işadamı sevgilisi Ümit Aslan'ın aşkı, arapsaçına döndü. Aslan'ın amcasının kızı olan eski eşi Rojbin Aslan, "Ceren'e şampanya patlatırken bizi kızımla aç bıraktı" dedi. 2013'te bir köy düğünüyle Ümit Aslan'la evlendiğini söyleyen eski eş, "Antalya'ya yerleştikten sonra Ümit, Ceren Hindistan ile görüşmeye başladı" iddiasında bulundu. "21 Haziran 2014'te Efrim Mina ismini verdiğimiz bir kızımız oldu. Ancak tüm güzellikler Ümit'in Ceren Hindistan ile tanışmasından sonra değişti" diyen Rojbin Aslan, ekledi:

ORTAK AÇIKLAMA
"Bu ilişkinin başlamasıyla sokağa atıldım. Van'daki baba evime yerleştim. Ümit, ne bana ne de kızıma bakmadığı için dava açtım." Bu iddialar üzerine Ceren Hindistan ve Ümit Aslan ikilisinden de ortak bir açıklama geldi. Aslan, "Kendisi Ceren ile evleneceğimizi duyunca bu asılsız iddiaları ortaya attı. Kızıma bakmama gibi bir durum asla sözkonusu değil" dedi. Ümit Aslan'la ilişkisinden 4 buçuk aylık hamile olduğunu söyleyen Ceren Hindistan ise şunları söyledi: "Asla evli bir adamın peşinde koşmadım. Ümit, 1 buçuk yıl önce boşandığını bana söylemişti. Eski eşi de bizi aylardır sürekli taciz ediyor. Bugüne kadar hep sustum ama artık yeter."

14 Şubat'ta Ümit Aslan'la Umre'ye giden ve aşkıyla Mayıs'ta evlenmeyi planlayan Ceren Hindistan'ın 4 buçuk aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Ümit Aslan, amcasının kızı olan Rojbin Aslan'la 2013'te imam nikahı kıydı. Çiftin, Haziran 2014'te de kızları dünyaya geldi.