Çocuklar üşümesin

Nişantaşı'nın iki farklı yüzü önceki akşam yine kendini gösterdi. Sokak çocuklarına mağaza kapılarını açan dünyaca ünlü bir marka, takdir topladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2015 Güncelleme 29 Ocak 2015, 00:00
Çocuklar üşümesin

İÇİNDEKİLER

LÜKS yaşamın merkezi Nişantaşı'nda önceki akşam çekilen bir kare hayatın iki farklı yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Birbirinden lüks mekan ve mağazaların bulunduğu ve buraya gidenlerin yarım saatte binlerce lira harcadığı Nişantaşı, diğer taraftan da sokak çocuklarının son dönemdeki meskeni haline geldi.

EN İŞLEK CADDEDE BULUNUYOR
Bazı Nişantaşı sakinleri, bu durumdan şikayetçi olurken bazı vatandaşlar ise sokak çocukları için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Tıpkı Nişantaşı'nın en işlek bölgesinde bulunun dünyaca ünlü marka Intimissimi mağazasının çalışanları gibi... İstanbul'da bir anda soğuyan hava, sokak çocuklarını yine zor durumda bıraktı.

'HELAL OLSUN' MESAJI YAĞDI
Yaşları 7 ile 13 arasında değişen 5 sokak çocuğunun çok üşüdüğünü gören mağaza çalışanları, yetkililerden aldıkları izinle çocukları ısınmaları için mağazanın içerisine davet etti. Sokak çocukları mağazanın içerisinde ısınmaya çalışırken, bazı müşteriler ise alışverişlerine devam etti. Sosyal medyada paylaşılan bu kare büyük yankı uyandırırken, birçokları mağaza çalışanlarına "Helal olsun" mesajları yolladı.