Restoranda köpek saldırısı! Ünlü sanatçı Ali Kal’ın siparişini beklerken kulağını kopardı! Savcılığın yolunu tuttu!

Ünlü sanatçı ve organizatör Ali Kal, yemek yemek için gittiği restoranda korkunç bir olay yaşadı. İstanbul Beyoğlu'ndaki bir restoranda siparişini bekleyen Kal, işletme sahibine ait Çin Aslanı cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Saldırı sonucu sağ kulağını kopan ünlü isim, soluğu hastanede aldı. Köpeğin sahibi Mehmet A. İle konuşan Kal, duydukları karşısında şoke oldu ve savcılığın yolunu tuttu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023, 08:45 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 09:15
Restoranda köpek saldırısı! Ünlü sanatçı Ali Kal’ın siparişini beklerken kulağını kopardı! Savcılığın yolunu tuttu!

İÇİNDEKİLER

Ünlü sanatçı ve organizatör Ali Kal, İstanbul Beyoğlu'ndaki steak house restoranında korkunç bir olay yaşadı.

Sabah'ta yer alan habere göre;Ünlü sanatçı ve organizatör Ali Kal, 13 Haziran günü İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir işletmeye gitti.

Yemek yemek için sipariş veren Kal, siparişinin gelmesini beklemeye başladı. İddiaya göre işletme sahibi Mehmet A.'nın Çin Aslanı cinsi köpeği aniden Kal'a saldırdı.

SAĞ KULAĞI KOPTU!
Köpeğin saldırısı sonucu sağ kulağı kopan sanatçı, yakınlardaki özel bir hastaneye giderek tedavi oldu. Yapılan tedavide Kal'ın sağ kulağı koptuğu belirlendi.

Ali Kal, aynı mekanda daha önce de bir turistin aynı köpek tarafından saldırıya uğradığını öğrendi.

İşletme sahibine giderek durumu konuşmak isteyen sanatçı, Mehmet A.'nın önemsemez tavrıyla birlikte köpeğin zaman zaman bu tarz saldırgan davranışlarda bulunduğunu kabul ettiği sözleri sonrası büyük bir şok yaşadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!
Kal, başına gelen bu olay nedeniyle sahnelere ara verdiğini, maddi olarak büyük zarar gördüğünü belirterek şikayetçi oldu. Savcılık soruşturma başlattı.

Kulağının olmaması nedeniyle psikolojik olarak da zedelendiğini ifade eden Kal, kulağının eskisi gibi olmayacağını uzuv kaybı yaşadığını ameliyat olması gerektiğini belirtti.