Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'e "Buradayım" mesajı: Siyaseti bırakmadım

Koltuğunu kaybetmesini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bağlayan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 1 Nisan'ı beklerken ses getirecek bir çıkış yaptı. Tuttuğu ofisleri "intikam üssü" gibi kullanan Kılıçdaroğlu, CHP yönetimine "Buradayım" mesajı gönderdi. Kılıçdaroğlu, "CHP genel başkanlığını bırakmadınız mı? CHP genel başkanlığına dönmek gibi bir planınız mı var?" sorusuna "Siyaseti bırakmadım" yanıtını verdi.

Giriş Tarihi 07 Şubat 2024, 12:09 Güncelleme 07 Şubat 2024, 12:36
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’e Buradayım mesajı: Siyaseti bırakmadım

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "intikam" üssünden Ekrem İmamoğlu'na mesaj gönderdi.

CHP'de Özgür Özel- Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu denklemli güç savaşı devam ederken bomba gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

KEMAL KILIÇDAROĞLU 1 NİSAN'I BEKLİYOR
Tuttuğu ofislerle CHP'ye paralel bir genel merkez kurdu. Söz konusu ofisleri "İntikam üssü" gibi kullanan Kemal Kılıçdaroğlu, tüm planlarını 1 Nisan'da yapacağı "Olağanüstü kurultay" çıkışına yönelik yapıyor.

Özgür Özel Ahlatlıbel'de Kılıçdaroğlu'ndan yardım istedi: Beni Ekrem'den kurtarınÖzgür Özel Ahlatlıbel'de Kılıçdaroğlu'ndan yardım istedi: Beni Ekrem'den kurtarın

Özellikle Ekrem İmamoğlu'nu bitirmeye niyetli olduğu bilinen Kemal Kılıçdaroğlu tuttuğu ofislerle hem parti içindeki gücünü korumaya çalışıyor hem de çeşitli görüşmeler yaparak 1 Nisan'a hazırlanıyor.

İNTİKAM ÜSSÜNDEN "BURADAYIM" MESAJI
Kılıçdaroğlu son olarak Ankara Mustafa Kemal Mahallesi, Barış Sitesi'ndeki ofisinde CHP yandaşı Serbestiyet'e bir röportaj verdi.

Kılıçdaroğlu'nun ofisi Kılıçdaroğlu'nun ofisi

"Siyaseti bırakmadım" diyerek CHP'ye ve İmamoğlu-Özel ikilisine "Buradayım" mesajı verdi.

"CHP GENEL BAŞKANLIĞINA DÖNECEK MİSİNİZ?"
Kılıçdaroğlu kendisine yöneltilen "Çarşıya, pazara, sinemaya, tiyatroya gitmiyor musunuz? Torunlarla vakit geçirmiyor musunuz? Ofiste neler yapıyorsunuz? Hem siz CHP genel başkanlığını bırakmadınız mı? CHP genel başkanlığına dönmek gibi bir planınız mı var?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu

"SİYASETİ BIRAKMADIM"
"Siyaseti bırakmadım. Her gün vatandaşlarla, ziyarete gelenlerle görüşüyorum. Belli konularda daha derinlikli düşünmeye zamanım var. 15-20 günde bir felsefeciler ve sosyologların da aralarında olduğu bir akademisyen grubuyla Türkiye'nin ve dünyanın sorunlarını konuşuyoruz, değerlendiriyoruz. Gazetelere makaleler yazıyorum, analizler yapıyorum. Çocuklarla, torunlarla zaten hep beraberiz. Selvi Hanım'la da tiyatroya gittik bir-iki kez."

KILIÇDAROĞLU EKREM'İ BİTİRMEYE KARARLI
CHP'deki koltuğunu kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu intikam operasyonunun düğmesine bastığı biliniyor.

Tuttuğu ofislerle CHP'ye paralel bir genel merkez oluşturan Kılıçdaroğlu CHP'nin yerel seçimlerden başarısız çıkacağını düşünerek tüm planlarını bu doğrultuda yapıyor.

İMAMOĞLU'NA CEVAP BİLE VERMİYOR
Geçtiğimiz haftalarda Aysel Öymen'in cenaze namazında Ekrem İmamoğlu ile yan yana gelmeyen ve davetini reddeden Kılıçdaroğlu'nun İBB Başkanınının telefonlarına çıkmadığı biliniyor.

KILIÇDAROĞLU ÖZEL'i UYARMIŞTI: EKREM'İ SIRTINDAN AT
Öte yandan Kılıçdaroğlu koltuğu kaptırdığı Özel'e "Bir an önce Ekrem'i sırtından at. Emanetçi olursun, genel başkan olamazsın. Ne istiyorsan yaparım, sana destek veririm" ifadeleriye uyarıda bulunmuştu.