Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarının ardından masayı tokatladı: Buradayım

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan 2.5 milyonun üzerinde oy fark yiyen 7'li koalisyonun adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilginç bir paylaşım yaptı. CHP Genel Merkezi'nde masayı tokatlayan Kılıçdaroğlu, "Buradayım be buradayım" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun yorgun ve üzgün hali dikkat çekti.

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2023, 17:38 Güncelleme 15 Mayıs 2023, 21:26
Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarının ardından masayı tokatladı: Buradayım

İÇİNDEKİLER

Türkiye ikinci yüzyılının en kritik dönemeci olarak gösterilen 2023 seçimleri dün gerçekleştirildi.

FARK YİYİNCE MASAYI TOKATLADI I VİDEO İZLE

BAŞKAN ERDOĞAN KILIÇDAROĞLU'NA 2 BUÇUK MİLYON OY FARK ARTTI
Seçimi Cumhur İttifakı açık ara önde tamamlarken YSK'nın açıkladığı son verileri göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 7'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na 2.5 milyondan fazla oy farkı atarak %49.50 oranını yakaladı.

Kılıçdaroğlu %44.89 oranında oy alırken ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan ise %5.17'de kaldı.

FETÖ ve CHP'li isimlerin ortaklaşa giriştiği kaset ve sahte dekont kumpasıyla adaylıktan çektirilen Muharrem İnce ise %0.44 oranında oy aldı.

Bu sonuçlarla seçim 2. tura kaldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU MASAYI TOKATLADI
Terör örgütü PKK ve FETÖ'nün açık desteğini alan Kürsel çetenin yayın organları tarafından gazlanan 7'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu dün 'öndeyiz' diyerek giriştiği manipülasyonun ardından bugün de ilginç bir paylaşım yaptı.

CHP Genel Merkezinden olduğu tahmin edilen paylaşımda masayı tokatlayan Kemal Kılıçdaroğlu, "Buradayım be buradayım" ifadelerini kullandı.

Seçmenlerini ikinci tur için gazlamaya çalışan Kılıçdaroğlu, "Sonuna kadar mücadele edeceğim" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun yorgun hali ve üzgün surat ifadesi dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU
Kılıçdaroğlu'nun bu halleri sosyal medyada dalga konusu oldu.

BAKAN NEBATİ: HİÇ BOŞUNA KENDİNİZİ YORMAYIN
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Sayın Kılıçdaroğlu, dha düne kadar "Ben Hesap Uzmanı'yım. Hesap nedir, kitap nedir iyi bilirim" diyordunuz. Anlaşılan milletimiz tüm hesaplarınızı boşa çıkarınca, şimdi de masaları yumruklamaya başlamışsınız. Hiç boşuna kendinizi yormayın. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sizi siyasetten emekli etmesine sadece 13 gün kaldı." ifadelerini kullandı.

MANİPÜLASYONA GİRİŞMİŞTİ
Dün akşam henüz sayımlar sürerken CHP büyük bir manipülasyona imza atmıştı.

Başkan Edoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında çok büyük puan farkı olmasına rağmen, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı ilan ederken Kılıçdaroğlu da "Öndeyiz" şeklinde tweet atarak vatandaşı manipüle etmeye çalışmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN