Seçim gecesi CHP Genel Merkezi'nde ne oldu? CHP'li Bahar Feyzan Kılıçdaroğlu ve ekibini yerden yere vurdu: CHP'yi kim yönetiyor?

CHP’li Bahar Feyzan, 14 ve 28 Mayıs’ta alınan hezimetlerin ardından Genel Merkezi bombalamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde TİP’in seçim döneminde CHP’den 30 milyon TL aldığını iddia eden Feyzan, canlı yayında seçim günü Genel Merkez’de neler yaşandığını anlattı. “Seçim kaybettiği için üzülen kimse yoktu diyen Feyzan, “Sandıklara sahip çıkmayan bir CHP vardı. Yalandan bir MYK değişti. Dışarıdaki birkaç oyuncu içeriye geldi. İçerideki oyuncular yalandan dışarı çıkmış oldu” dedi.

Giriş Tarihi 28 Eylül 2023, 13:00 Güncelleme 28 Eylül 2023, 13:52
Seçim gecesi CHP Genel Merkezi’nde ne oldu? CHP’li Bahar Feyzan Kılıçdaroğlu ve ekibini yerden yere vurdu: CHP’yi kim yönetiyor?

İÇİNDEKİLER

Türkiye, 14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 5 yıl görevde kalacak Cumhurbaşkanını seçti.

Başkan Erdoğan'a yine yenilen koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının açıklandığı gece önce 'öndeyiz' algısı yaptı, hezimet ortaya çıkınca istifası beklenirken 'buradayım' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun MYK'sı yine bildiğiniz gibi: Küfürbaz... Devlet  düşmanı... İsyan başladı!Kemal Kılıçdaroğlu'nun MYK'sı yine bildiğiniz gibi: Küfürbaz... Devlet düşmanı... İsyan başladı!

Seçimlerin hemen ardından Ekrem İmamoğlu, 'değişim' çıkışı yapıp Zoom cuntasını toplarken istifa etme niyetinde olmayan Kılıçdaroğlu, MYK'yı değiştirmekle yetindi.

"KAYBETMEDİK KAZANDIK"
Seçim sonrası CHP kanadında yenilgiyi kabullenmek yerine hezimetten bir pay çıkarma çabası vardı. Kılıçdaroğlu'nun ekibi 'yenildik' diyemeyince 'Yüzde 48'lik oy bir başarıdır. Biz kaybetmedik ama onlar da kazanmadı' algısına giriştiler.

"SEÇİM KAYBETTİĞİ İÇİN ÜZÜLEN BİR GENEL MERKEZ YOKTU"
CHP Genel Merkezi'nde seçim gecesi neler yaşandığını CHP'li Bahar Feyzan, aylar sonra açıkladı.

Feyzan "Seçim kaybettiği için üzülen yoktu CHP Genel Merkezi'nde benim gördüğüm o akşam. Veri vermeyen bir CHP vardı. Bırakın veri vermeyi, sandıklara sahip çıkmayan bir CHP vardı. Bunun hesabını kim verdi ya arkadaşlar. Yalandan bir MYK değişti. Dışarıdaki birkaç oyuncu içeriye geldi. İçerideki oyuncular yalandan dışarı çıkmış oldu" dedi.

"CHP'Yİ KİM YÖNETİYOR? KİMİN PARTİSİ?"
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın 2 sene önceki sözlerini hatırlatan Feyzan, "Hasan Cengiz değişimcilere kılıç çekiyor, Mahpeyker Atatürk'e sövüyor. Daha ne olabilir? CHP'yi kim yönetiyor? CHP kimin partisi? Halkın partisi olmadığı kesin. Onu anladık" şeklinde konuştu.

SEÇİM ÖNCESİ CHP'DEN TİP'E 30 MİLYON TL
Feyzan, geçtiğimiz günlerde de TİP'in seçim döneminde CHP'den 30 milyon TL aldığını iddia etmişti.

Feyzan, "TİP, seçimlerinden yüzde 1.73 oranında oy alabilen, CHP'nin kötü bir iştirakine dönüştü. Üstelik 30 milyon TL de havaya gitti!" diyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

CHP içindeki süreçleri konuşuyorduk. Delegeler, kim hangi delegelere nasıl hakim derken konu TİP'e geldi. Ben biraz da esprili yaparak, "Seçimin hemen öncesinde TİP'e piyango vurdu galiba BabalaTv çekimlerine lüks minibüslerle geldiler, program arasında yemekleri İstanbul'un en lüks et restoranından geldi" diye anlatıyordum. Biraz ısrarla deşince kendisi anlattı. HDP ya da yeni adıyla YSP'yi marjinalize etmenin tek yolu gibi görülmüş TİP'i parlatmak!



Hani hatırlar mısınız Selahattin Demirtaş'ın olduğu seçimleri? Ona oy veren 'Beyaz Türkleri' sanat camiasını özellikle eğitimli kesimin ayağını YSP'den kesmenin en kestirme yolu olarak bulunmuş bu formül. Tabi bunun için Türkiye genelinde artık etkili oldukları neresi varsa kampanya yapmak lazım, kampanya için de para lazım. Hedefledikleri kitleye ulaşmak lazım derken SERMAYE benim deyimimle CHP BANK'tan gelmiş.

TİP'de başlamış hem sosyal medyadan çalışmaya hem de mitingler yapmaya artık elinden ne geldiyse… TİP'in seçim sonrası sessizliği bir yana, seçimin öncesindeki söylemlerini, nedense CHP gibi davranmasını, muhalefet olarak sessizliğe bürünmesi dikkatimi çekmişken haberin içinden haber çıktı sevgili okuyucular.

Hatırlarsanız Türkiye ve dünyanın yüzde 99'unun işçi olduğunu savunan Erkan Baş; "varlık sebebimiz, eşit yurttaş olarak yaşayacağımız bir ülke ve dünya hayali için mücadele etmek" demişti. Fakat seçim yoluna CHP'den aldığı 30 MİLYON TL sermaye ile çıktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN