İstanbul'da camide 'içki' skandalı: 'Reddit'çi edepsizin "Polisler beni bulamaz" pişkinliği! İslam düşmanı tutuklandı

İstanbul'da İslami değerler ve kutsalımızı ayaklar altına alan büyük bir skandal kayıtlara geçti. Çantasında içkiyle camiye giren kimliği belirsiz bir şahıs, alkol şişesi ve enerji içeceğinin yer aldığı bir fotoğrafı 'Allah ile dertleştim biraz' notuyla Reddit hesabından paylaştı. İslami değerlere açıkça hakaret ederek, "3200 küsur caminin kameralarına baksınlar bulduklarında paşa paşa karakola ifade vermeye giderim" diyen alçak yakalandı. Emniyetteki işlemleri devam eden S.Y.Ö.’nün polisteki ilk ifadelerine ulaşıldı. Şüpheli ifadesinde, “Yüksek alkolün etkisiyle yaptım. Ben ateistim, cami beni ilgilendirmez. Yaptığımdan pişmanım” dedi. Öte yandan gözaltına alınan şüpheli, "Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik Etme" suçundan tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlik şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2023, 17:52 Güncelleme 17 Eylül 2023, 00:25
İstanbul’da camide ’içki’ skandalı: ’Reddit’çi edepsizin Polisler beni bulamaz pişkinliği! İslam düşmanı tutuklandı

İÇİNDEKİLER

İslami değerleri ve mukaddesatımızı ayaklar altına alan skandalların ardı arkası kesilmiyor. İstanbul'da camiye giren bir şahıs, içeride alkol içtiği görüntüleri "Allah ile dertleştim biraz" notuyla Reddit hesabından paylaştı.

Reddit'te 'Kondopolos' takma adını kullanan şahıs, fotoğrafın altına gelen yorumlara yazdığı cevaplarda da dini değerlerle açıkça alay etmeyi sürdürdü.



BÖYLE SAPKINLIK GÖRÜLMEDİ: ATATÜRK'E "EKBER" DEDİM CESARETİMİ TOPLADIM
Yazdığı bir mesajda caminin alt katının boş olduğunu belirten şahıs, "Ben de çantadan çıkardım içtim. İstanbul'un çok işlek bir semtinde ama boş bir cami" ifadelerini kullandı.

"Nasıl becerdin bunu?" şeklindeki bir yoruma da cevap veren şahıs, "'Atatürk'e ekber' dedim cesaretimi topladım girdim içeri" diyerek büyük bir skandala imza attı.



"3 BİN 200 KAYDI İNCELESİNLER"
Pişkin mesajlarına devam eden Reddit kullanıcısı, "3 bin 200 küsur caminin kameralarına ayrı ayrı baksınlar, bulduklarında paşa paşa karakola ifade vermeye giderim" diye yazdı.

Kutsal ve mukaddes değerlerimizi hedef alan 'Camide içki' skandalı sosyal medyada büyük tepki geçti.

TÜRK POLİSİ YAKALAR BEKLEMEDE KAL
Twitter'da Türk polisi yakalar, beklemede kal" yorumları yapıldı. Bir sosyal medya kullancısı "İçki içmeyle cami kirlenmez ama onun hesabı kirlenir" ifadeleriyle tepkisiin dile getirdi.



Camide içki skandalı akıllara Kocatepe Camii'ndeki yarı çıplak model skandalını da getirdi.

CAMİDE YARI ÇIPLAK MODEL SKANDALI HAFIZALARDA
'Mapierg' kullanıcı adlı isminin Ezgi C. olduğu öğrenilen yarı çıplak bir model Kocatepe Camii'nin içerisinde poz vermiş, Bilal Kısa isimli sözde yönetmen ise deklanşöre basmıştı. Başörtüsü, takke ve tesbihle alay edilirken edepsiz görüntüler 'zıtların büyüsü' ifadesiyle paylaşılmıştı.

Gözaltına alınan Ezgi C. ve Bilal Kısa adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

"TÜRK POLİSİ SUÇLUYU BULUP YAKALADI"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir camide alkol kullandığını gösteren fotoğraf paylaşan ve "3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse" diye yazan şüpheli S.Y.Ö'nün yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından, zanlının yakalandığına ilişkin görüntüleri de paylaşarak, şunları kaydetti:

"Sosyal medyada camide alkol kullandığını gösterir fotoğraf paylaşan ve '3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse...' diye yazan S.Y.Ö. adlı şahıs İstanbul'da emniyet mensuplarımızca yakalanmıştır. Kahraman Türk polisi her suçluyu bulup yakaladığı gibi bu şahsı da bulup yakalamıştır, adalete teslim etmiştir. Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin."

CAMİDE İÇKİ İÇEN ALÇAK PAKETLENDİ I VİDEO İZLE

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Camide alkol aldığı belirlenen S.Y.Ö., Kartal ilçesinde bir adreste yakalandı.

Çirkin olayın Ataşehir ilçesindeki Kanuni Sultan Süleyman Camii içerisinde gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Olayla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

SAVCILIK TUTUKLAMA TALEP ETTİ, HAKİMLİK TUTUKLADI
Gözaltına alınan şüpheli İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. Savcılıkta verdiği ifadeni ardından "Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik Etme" suçundan tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlik şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!
Dini değerleri aşağılayan S.Y.Ö.'nün polisteki ifadesi ortaya çıktı. Ateist olduğunu söyleyen S.Y.Ö., "Yüksek alkolün etkisiyle yaptım. Ben ateistim, cami beni ilgilendirmez. Yaptığımdan pişmanım. İçeride namaz kılan son bir kişi kalmıştı, o çıktıktan sonra bunu yaptım. Özür diliyorum" dediği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN