CHP’yi gazlayan anketçi Kemal Özkiraz’dan Muharrem İnce’ye ilginç teklif: Yüzde 3 alırsa anketleri rulo yapsın bana göndersin

Son dönemde CHP ve İYİ Parti tarafından fonlanan medyayı ifşa ederek gündeme gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bu kez anketçilerle karşı karşıya geldi. Muharrem İnce'nin "Bu parti 2-3 puanlık parti olabilir mi? Anketçilerin yatacak yeri yok" ifadelerini kullandı. İnce'nin açıklamaları sonrası CHP'yi gazlayan anketçi Kemal Özkiraz’dan skandal bir teklif geldi. Kemal Özkiraz, "Muharrem İnce yüzde 3 alsın, anketleri rulo yapsın bana göndersin, ben gereğini yaparım." dedi.

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2022, 12:55 Güncelleme 23 Ağustos 2022, 16:38
CHP’yi gazlayan anketçi Kemal Özkiraz’dan Muharrem İnce’ye ilginç teklif: Yüzde 3 alırsa anketleri rulo yapsın bana göndersin

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi'nin eski Cumhurbaşkanı adayı ve Memlekek Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce CHP ve İYİ Parti tarafından fonlanan medyayı ifşa etmesinin ardından şimdi de CHP'yi gazlayan anketçilerle karşı karşıya geldi.

MUHARREM İNCE'DEN ANKETÇİLERE: YATACAK YERLERİ YOK
Muharrem İnce geçtiğimiz gün Balıkesir ve İzmir'in ilçelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Arkasında yürüyen destekçilerini işaret eden Muharrem İnce anket şirketlerine sitem ederek "Bu parti 2-3 puanlık parti olabilir mi? Kendiniz görüyorsunuz. Anketçilerin yatacak yeri yok" ifadelerini kullandı.

Anket firmalarını daha önce de eleştiren İnce, anketçilerin sorularında Memleket Partisine yer vermediğini ileri sürerek "Böyle bir şey olabilir mi? Utanmıyor musunuz böyle yapmaktan? Sıfır, 1 bile göstermiyorsun. Bu kadar mı çöktü ahlak bu ülkede? Vallahi iktidar olduğumuzda anketleri yaptıracağım size paranızı da halka açık yerde vereceğiz." diye konuştu

CHP'Yİ GAZLAYAN ANKETÇİ KEMAL ÖZKİRAZ'DAN İNCE'YE YANIT GELDİ
CHP'yi gazlayan Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Muharrem İnce'yi eleştirdi ve ilginç bir teklifte bulundu.

YouTube'da katıldığı bir programda konuşan Özkiraz, Muharrem İnce'nin yüzde 1 oyu bile olmadığını iddia ederek, İnce'ye teklifte bulundu.

CHP'nin anketçisinden ilginç teklif | VİDEO İZLE

"İNCE YÜZDE 3 ALSIN, ANKETLERİ RULO YAPSIN BANA GÖNDERSİN"
Daha önce İnce'nin "anketleri rulo yapıp anketçilere göndereceğini" söylediğini belirten Kemal Özkiraz, "Muharrem İnce yüzde 3 alsın, anketleri rulo yapsın bana göndersin, ben gereğini yaparım. Ama Muharrem İnce yüzde 3 alamazsa biz rulo yapıp ona gönderelim, o gereğini yapsın." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN