Yine CHP yine skandal

CHP Milletvekili Mustafa Akaydın, FETÖ’cü alçakları aklamaya çalıştı. 15 Temmuz şehitleri için “Ölen 250 vatandaşımızın katili devlettir” iftirasını attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2017 Güncelleme 08 Ağustos 2017, 01:52
Yine CHP yine skandal

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Almanlar'a "Türkiye'yi ziyaret etmeyin" demesinin ardından, CHP yine bir skandala imza attı. CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın'ın 15 Temmuz şehitleri için "O ölen 250 vatandaşımızın katili devlettir. Bunu açık açık bir vekil olarak söylüyorum" diyerek FETÖ'cü hainleri aklamaya çalıştı.

YALANA SUÇ DUYURUSU
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamındaki anma etkinliklerini de içine sindiremeyen CHP'li vekil, "Milli Bayramlarımızı unutturup 15 Temmuz gibi bir faciayı kutluyorlar" deme cüreti gösterdi.Yaptığı konuşmada ısrarla "tiyatro" vurgusu yapan Akaydın, 15 Temmuz darbe girişiminde hedef saptırmaya çalıştı. Şehitlerin kemiklerini sızlatan iftiraya, Türkiye'nin her yerinden tepki yağdı. 15 Temmuz Derneği, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın hakkında suç duyurusunda bulundu. Şehit aileleri de "Akaydın, darbeyi sulandırarak FETÖ'cüleri aklamak istiyor. FETÖ'nün siyasi kanadı CHP'dir" diye tepki gösterdi.