CHP'li Akaydın'ın skandal sözlerine tepki

Pensilvanya'daki firari teröristbaşı Fetullah Gülen'in son umudu haline gelen CHP, 15 Temmuz kanlı darbe girişimini sulandırmaya devam ediyor. Sadece adından halk kelimesi geçen halktan uzak parti CHP, Türkiye düşmanlarıyla ittifak içerisine girip teröristlerin ağzıyla konuşmayı siyaset olarak görüyor.

Giriş Tarihi 07 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 07 Ağustos 2017, 21:01
CHP’li Akaydın’ın skandal sözlerine tepki

İÇİNDEKİLER

CHP, FETÖ'yü aklama merkezi haline geldi. 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde FETÖ'cülerle anlaşıp Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine kaçan Kemal Kılıçdaroğlu ve evlerinde oturup FETÖ'cülerin başarması için ellerini ovuşturanlar 15 Temmuz sabahı hüsrana uğradı. Devlet içerisine yuvalanan Pensilvanyalı katiller tek tek temizlendi ve temizlenmeye devam ediyor. CHP ise bundan rahatsız olduğunu her fırsatta dile getirirken, 15 Temmuz'u değil OHAL'in ilan edildiği 20 Temmuz'u darbe olarak nitelendiriyor.

GÜN GEÇTİKÇE İHANETİN DORUKLARINA ÇIKIYORLAR
15 Temmuz'da 7 düvele karşı destan yazan millet, işgal girişimini planlayanları ve içerideki kuklaları rahatsız etti. FETÖ için Ankara'dan İstanbul'a yürüyen Kılıçdaroğlu, son olarak Türkiye'yi Almanya'ya şikayet ederek yalan ve iftira dolu açıklamalarda bulundu. CHP Antalya milletvekili Mustafa Akaydın ise 15 Temmuz şehitlerine hakaret etti. Akaydın, 15 Temmuz şehitlerimiz için "O ölen 250 vatandaşımızın katili devlettir. Bunu açık açık bir vekil olarak söylüyorum." ifadelerini kullandı. Daha da ileri giden CHP'li vekil, "Milli Bayramlarımızı unutturup 15 Temmuz gibi bir faciayı kutluyorlar." deme cüreti gösterdi.

PENSİLVANYA'YA GÜLEN'İN ELİNİ ÖPMEYE GİTMİŞTİ
17/25 Aralık yargı darbesinden sonra katıldığı bir TV programında FETÖ konusunda açıklamalarda bulunan CHP'li Mustafa Akaydın Pensilvanya'ya gittiğini belirtmiş ve "cemaatin lobi faaliyetlerinden çok etkilendiğini" itiraf etmişti. "Pensilvanya'ya gittiğiniz ve Fetullah Gülen'le görüştüğünüz iddia edildi. Siz ne diyeceksiniz?" sorusuna karşılık ise CHP'li Mustafa Akaydın, gülerek, "Benim kime gideceğim, kimle konuşacağım hiç kimseyi ilgilendirmez. Ben hizmet grubunun davetlisi olarak geçen yıl Washington'a gittim" cevabını vermişti.

KURTULUŞ SAVAŞI ŞEHİTLERİNE DE HAKARET ETMİŞTİ
Akaydın, Kurtuluş savaşı şehitlerine canlı yayında hakaret etmişti. Kahraman Türk milletine 'menfaatçi' yakıştırması yapan Akdaydın, "Fransızlar geliyor topraklarımızı işgal ediyor. Halkın umrunda bile değil. Kahvede tavla oynuyor. O zaman okey var mıydı, batak var mıydı bilmiyorum. O zaman birisi geliyor ve diyor ki 'Düşman şehre girdi' kimsenin umrunda değil. Sonra tarlaya girdi diyor ve herkes baltasını, sapanını kapıp tarlaya gidiyor' diyerek aziz şehitlerimize hakarette bulunmuştu.




BAŞÖRTÜSÜ İÇİN 'İRTİCA KOKAN BİR DAYATMA' DEMİŞTİ
Akaydın, "Türban irtica kokan bir dayatmadır. Atatürk, Türkiye'nin şu halini görseydi kahrolurdu" demişti...

FETÖ'NÜN MASKOTU
Akaydın'ın skandal sözlerine sosyal medya kullanıcıları da sert tepki gösterdi. CHP'nin FETÖ'yü aklama merkezi haline geldiğini dile getiren sosyal medya kullanıcıları "Akaydın bu milletin ve vatanın evladı olamaz" yorumları yaptı. İşte o tepkilerden bazıları:

- Senin yapmış olduğun şu anki hareket terbiyesizlikten başka hiçbir şey değil. Adam kılığına girmiş maskotsun O kadar

- Allah tez elden CHP zihniyetinin illetinden bu milleti kurtarsın.

- Darbe başarılı olmadı diye resmen kudurmuşsun sana verilen oylar haram zıkkım olsun

- Gündemden düştün ya, Başkan'ına yalakalık yapıyorsun dimi ahlaksız

- CHP'li Akaydın bu milletin ve vatanın evladı değildir. CHP kurulduğu günden bu yana bir parti olmadı.

- Sen vekillik zırhına saklan. Vekilliğin bittiğinde suratına tükürecek bu millet.

- Mustafa Akaydın Antalya'nın Yüz karası başkanım, Utanç duyuyoruz.