Cumhuriyet'ten büyük alçaklık!

Cumhuriyet gazetesi terör örgütlerinin yayın organı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Cumhuriyet'in internet sitesi , Mardin ve Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen hain saldırıyla ilgili haberinde PKK'ya terör örgütü diyemedi...

Giriş Tarihi 10 Ağustos 2016, 00:00 Güncelleme 10 Ağustos 2016, 22:32
Cumhuriyet’ten büyük alçaklık!

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü'nün yayın organı Cumhuriyet alçaklıkta sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi. Terör örgütü FETÖ ve PKK'nın propagandasını yapan Cumhuriyet gazetesi Diyarbakır ve Mardin'deki hain saldırılarla ilgili yaptığı haberde PKK'ya terörist örgüt diyemedi. Alçak saldırı haberini Cumhuriyet, "Mardin'in Kızıltepe ilçesinde PKK'lilerin polis servis aracının geçişi sırasında tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirilmesinin ardından Diyarbakır'da da patlama meydana geldiği öğrenildi" şeklinde verdi.




BU KAÇINCI HAİNLİK
Fetullahçı Terör Örgütü'nün medya organı olan Cumhuriyet, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi darbe sürecine zemin hazırlayan haberlere imza atmıştı. Pensilvanya'dan gelen talimatlarla manşet atan Cumhuriyet, Türkiye'ye alçakça saldıran terör örgütlerinin sözcülüğünü yaparak ihanette zirve yapmıştı. FETÖ-PKK ittifakının sözcüsü Cumhuriyet, PKK'nın sözde yöneticilerinin Türk milletine yönelik alçakça tehditlerini manşetine taşıyıp kaos planlarına destek vermişti.

YAYIN YÖNETMENİ YURT DIŞINA KAÇTI
FETÖ tarafından Cumhuriyet'in başına getirilen Can Dündar terör örgütlerinin tetikçiliğine kendisini adamıştı. Dündar, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi Pensilvanya'dan gelen talimatla istifa edip yurt dışına kaçmıştı.