Cumhuriyet'in ikiyüzlü manşeti

Ankara'da 37 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla alakalı, FETÖ ve PKK ile ortak çalışan Cumhuriyet gazetesi yine ikiyüzlü bir manşet attı. Fransa'da 132 kişinin öldüğü terör saldırısı sonrasında 'Fransa çocuklarına ağlıyor' manşeti ile çıkan Cumhuriyet, dün yaşanan Ankara saldırısında ise aynı hassasiyeti göstermeyerek ölen kişileri sansürlemeden yayınladı.

Giriş Tarihi 14 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 14 Mart 2016, 14:48
Cumhuriyet’in ikiyüzlü manşeti

İÇİNDEKİLER

Dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 37 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan terör saldırısı Türkiye'yi yasa boğarken, FETÖ ve PKK'nın yayın organı haline gelen Cumhuriyet yine ikiyüzlü davranarak alçakca bir manşetle bugün yayına çıktı.

Tüm Türkiye'nin terör saldırısına karşı tek yürek olması bir gereken zamanda, hem hükümeti suçlayan hem de saldırıda ölenlerin cesetlerini sansürlemeden basan Cumhuriyet, Fransa'da 132 kişinin öldüğü terör saldırısı sonrası gösterdiği hassasiyeti kendi ülkesi için göstermedi.

MANŞETTEN CESET FOTOĞRAFI SERVİS ETTİLER
Cumhuriyet dün akşamki Ankara saldırısında aynı hassasiyeti Türk halkına gösteremedi. Gazetelere servis edilen ve otobüs durağında can vermiş insanların cesetlerini teşhir eden fotoğraflar Cumhuriyet'in manşetinde, oldukça büyük bir biçimde servis edildi.

Cumhuriyet'in Paris saldırıları sonrası attığı manşet



Cumhuriyet'in Ankara saldırısı sonrası attığı manşet