Vatan hainliği yapmakta sınır tanımadılar

Türkiye'nin terör örgütü YPG'yi vurması terör sever Nazlı Ilıcak ve Aslı Aydıntaşbaş'ın zoruna gitti. Algı operasyonu için kolları sıvayanların sahte hesaplarındaki yalan haberleri paylaşan ikili, sosyal medyada yine rezil oldu.

Giriş Tarihi 14 Şubat 2016, 00:00 Güncelleme 14 Şubat 2016, 11:54
Vatan hainliği yapmakta sınır tanımadılar

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin PKK terör örgütünün "kan kardeşi" YPG'ye bomba yağdırması sonrasında sosyal medyada da yine sahte hesaplarla yalan haberler yayıldı. O yalanlara da yine "malum tayfa" atladı. FETÖ'nün maşası Nazlı Ilıcak ve Aslı Aydıntaşbaş CNN Türk adını kullanan sahte bir hesabın yalanlarıyla sosyal medyada rezil oldular.

Troll hesaplardan aldıkları yalan bilgilerle algı operasyonu yapmak için kolları sıvayan Ilıcak ve Aslı , Suriye'den fırlatılan 7 Scoud füzesinin Şanlıurfa Garnizon Komutanlığı'nı vurduğu haberini sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Haberin yalan olduğunu öğrenen Aydıntaşbaş "hesap sahteymiş, Urfa'ya saldırı falan yok" diyerek yine çark etti.

Türkiye'nin terör örgütlerine yaptığı başarılı operasyonları hazmedemeyen FETÖ'nün troliçesi Nazlı Ilıcak , yine Türkiye'nin karşında yer alanların safına geçti. Sahte hesaptan aldığı yalanlarla hemen savaş çığırtkanlığına soyunan Ilıcak, terör örgütlerinin sivil insanlara yaptığı katliamlara sessiz kalırken, onlara sahip çıkan Türkiye'yi hedef gösterdi. Yapılan başarılı operasyonu karalamak için bulduğu her fırsatı değerledirmeye çalışan Ilıcak "Savaş kapıda...Otoriter ve keyfi rejimler hep böyle felaket getirir" tweetini atarak yine kin kustu.