Can sıkıntısı intiharı

Bir müzikholde konsomatris olarak çalışan Çiğdem Kavrat önce Facebook'taki sayfasına 'öldü' diye yazdı. Tepki gelince de, 'can sıkıntısı' dedi. Sonra erkek arkadaşının tabancasıyla kendini vurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2015 Güncelleme 10 Ekim 2015, 00:00
Can sıkıntısı intiharı

İÇİNDEKİLER

BURSA Osmangazi'de bir müzikholde konsomatris olarak çalışan 28 yaşındaki Çiğdem Kavrat, dün sabaha karşı birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Vedat G. ile birlikte eve geldi. Evde de alkol almaya devam eden Çiğdem Kavrat, erkek arkadaşından kendisine bir şey olması halinde ailesine bakmasını istedi. Sohbet sırasında iddiaya göre Vedat G. ruhsatsız tabancasını komedinin üzerine bıraktıktan sonra tuvalete gitti.

SİLAH SESİ DUYDU
Silah sesi üzerine yatak odasına koşan Vedat G., sevgilisi Çiğdem Kavrat'ı kanlar içinde buldu. Vedat G.'nin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri genç kadının öldüğünü belirledi. Çiğdem Kavrat'ın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Vedat G. ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

ÖLDÜ DİYE YAZDI
Vedat G.'nin ifadesinde, "Çiğdem'in uzun süredir ailesiyle arası bozuktu. Eve geldikten sonra da bir süre sohbet ettik. bu sırada da laf arasında 'Bana bir şey olursa aileme sen bakarsın" demişti. Tuvaletteyken patlama sesi duyunca odada kanlar içinde buldum" dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, genç kadının facebook'taki kişisel sayfasına 12 Mart günü üzerinde "Öldü" yazan fotoğraf paylaştığı, arkadaşlarının tepkisi üzerine ise bunun yazmasının gerekçesi olarak, "hiç can sıkıntısı" yorumunu yaptığı görüldü.