Heidi korkuttu

Top model Heidi Klum, Singapur'da Kuş Gribi oldu. Hastaneye kaldırılan Alman güzel, hayranları arasında paniğe neden oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2014 Güncelleme 07 Şubat 2014, 23:28
Heidi korkuttu

İÇİNDEKİLER

Ünlü Alman top model Heidi Klum, sevgilisi Martin Kristen ile yollarını ayırdıktan sonra hastanelik oldu!.. Önceki gün Singapur'a giden Heidi, katıldığı bir davette fenalaştı. Raffles Hastanesi'ne kaldırılan 40 yaşındaki Klum'un aşırı üşümeden kaynaklanan baygın hali olduğu belirtildi.

HİÇBİR SORUN YOK
Yapılan ilk müdaheleden sonra Heidi'nin Kuş Gribi hastalığına yakalandığı iddia edildi. Doktorlar, hastalığı hakkında net bir açıklama yapmaktan kaçındı. Thomas Hayo, "Heidi'nin durumu çok iyi. Açıkçası onu bu nalde görünce büyük panik yaşadık ama şu anda bir sorun yok. Tekrar özel defilelerde yerini alacak" dedi. Klum, 2012 yılında 7 yıllık eşi ve 4 çocuğunun babası şarkıcı Seal'la olan ilişkisine nokta koymuştu.

SERVETİ 129 MİLYON $
Top model dünyasının gelmiş geçmiş en iyi 50 isminden biri olarak gösterilen Klum, podyumlar ve sponsorlar sayesinde 129 milyon dolarlık bir servete sahip olmuştu. Bugüne kadar 21 ödül kazanan ve yaptığı bağışlarla da yardımsever kişiliğini ön plana çıkaran Klum, geçen yıl 'dünyanın en iyi annesi' seçilmişti.