Talih kuşu

Hope Hicks, bir zamanlar Ivanka’nın ürünlerinin modelliğini yaptı. Bu sırada Donald Trump’ın dikkatini çekmeyi başardı. Seçim kampanyasında görev aldı. Şimdi de Beyaz Saray’da koltuğu kaptı. Hatta Başkan Trump’ın tweet’lerini atmaya başladı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2017 Güncelleme 18 Ağustos 2017, 02:43
Talih kuşu

İÇİNDEKİLER

Boyuyla posuyla ABD'nin en iyi modelleri arasına girdi. Gözleri, yürekleri deldi geçti! Podyumda arzıendam etti. Ardından Ivanka Trump'ın dikkatini çekti. 2014 yılında Ivanka'nın markasının ürünlerini tanıtıp dünyanın gündemine geldi. Bu sırada baba Donald Trump'ın da dikkatini çekti. Hicks'in yolu ABD Başkanı Donald Trump ile seçim kampanyası sırasında kesişti. Donald Trump, kızının güzel iş arkadaşına basın danışmanlığı görevini verdi. Hicks, başkanlık seçimleri boyunca Trump'ın tüm basın işlerinin başına geçti. 71 yaşındaki Trump başkan seçilince, Hick'in makamı da yükseldi. Trump, Beyaz Saray'a geçtikten sonra da Hicks'e 'Stratejik İletişimler Direktörlüğü' görevini verdi. ABD basını Hicks'in, kızı Ivanka'dan sonra Trump'ın en çok güvendiği isim olduğunu iddia etti. Hatta Trump, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabını Hick'in kontrolüne verdi. Washington Post gazetesi Trump'ın tüm tweet'lerini, Trump'ın talepleri doğrultusunda Hicks'in attığını kaydetti. Bu gelişmenin ardından Trump'ın Twitter'daki takipçilerinin sayısı yükseldi.


Hope Hicks, Trump'ın yanından ayrılmıyor.

AMAZON'A 6 MİLYAR DOLARLIK ZARAR VERDİ
Öte yandan Donald Trump, dünyaca ünlü alışveriş sitesi Amazon'a büyük darbe indirdi. Amerika saatiyle 06:12'de bir tweet atan Trump, Amazon'un vergisini ödeyen esnafa büyük zararlar verdiğini belirtti. Bu mesaj Amazon hisselerinin aniden yerle bir etti. Sadece birkaç dakika içinde firmanın 6 milyar dolarında zarar ettiği kaydedildi.

Trump, güzel danışmanını öpücüklere boğuyor.

ALKOL ALMIYOR
Kariyerine Hiltzik Strategies adlı halkla ilişkiler firmasında start veren Hicks, 2014'te Ivanka Trump ile çalışmaya başlamıştı. Ivanka'nın ürünleri için modellik yapan Hicks, Victoria Secret modeli Hillary Rhonda ile olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Hope Hicks'in, tıpkı Trump gibi hiç alkol almadığı belirtiliyor. Hicks'in gençlik yıllarında Ralph Lauren için modellik yaptığı ve Gossip Girls dizisinde rol aldığı da biliniyor.