Güzel yazı

Beyaz Saray’ın en çok kazananlar listesinin başında onun ismi çıktı. 28 yaşında ABD Başkanı’nın Beyaz Saray Stratejik İlişkiler Sorumlusu olan Hope Hicks’in Trump’ın yaptığı tüm konuşmaları kaleme aldığı ortaya çıktı. Ivanka Trump’ın ise sadece yurt içindeki bazı yazışmaları kaleme aldığı öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2017 Güncelleme 03 Temmuz 2017, 01:37
Güzel yazı

İÇİNDEKİLER

Donald Trump, kendisini başkanlığa taşıyan tüm seçim ekibini Beyaz Saray'a getirirken, bunlardan bir tanesi hem ABD hem dünya için gizemini taşımaya devam etti. Connectitcut Üniversitesi mezunu olan 1988 doğumlu Hope Hicks'in önce seçim kampanyasında özel sekreterlik yapması ardından da Beyaz Saray Stratejik İlişkiler Sorumlusu olması onun neden bu kadar önemli olduğu sorusunu akıllara getirdi.

HİÇBİR DETAYI ATLAMIYOR
Geçmişte Hilary Rhoda ve Ralph Lauren gibi ünlü markalara mankenlik yapan genç kadının kısa sürede büyük bir kariyer değişimi yapması Trump'ın en büyük sürprizi olarak görüldü. Ancak Beyaz Saray'ın içinden gelen bilgiler, Hicks'in sadece güzelliğiyle değil müthiş zekası ve üstün iletişim becerileriyle buraya geldiğini doğruladı. Kendisinin Twitter hesabı bile bulunmayan Hicks, seçim süreci boyunca Donald Trump'ın bütün konuşmalarını hazırlarken başkan olduktan sonra özellikle yurt dışı ziyaretçi kabulleri ve yurt dışı ziyaretleri sırasından başkanın en büyük yardımcısı oldu. Gelen ülke temsilcileri ve ziyaret edilen ülkeler hakkında detaylı araştırma yapan Hicks yüzlerce detayı hesaba katarak Trump'ın konuşma metinlerini hazırladı. Geçmişte Trump'ın birçok sansasyonel konuşmalarının arkasında kızı Ivanka'nın olduğu belirtilirken, tüm bu konuşmaların altında Hicks imzası olduğu anlaşıldı. Ivanka'nın ise sadece ABD içini ilgilendiren konularda babası için konuşma kaleme aldığı öğrenildi.


STRATEJİK İŞBİRLİĞİ
Geçmişte mankenlik yapan Hope Hicks'in moda tutkusu Beyaz Saray kariyeri nedeniyle sekteye uğradı. Ancak genç Stratejik İlişkiler Sorumlusu, bu kez Ivanka Trump'ın kreasyonları için yeni bir yüz oldu. Hicks, Ivanka'nın markaları için modellik bile yaptı. Hatta Ivanka'ya ait bir marka, Hope'un adını taşıyan Hopewell isimli bir çanta tasarladı ve 250 dolardan satışa sundu.

DOĞRU MODEL
Geçmişte mankenlik yapan Beyaz Saray Stratejik İlişkiler Sorumlusu Hope Hicks, üniversiteden mezun olduktan sonra Ralph Lauren gibi ünlü markaların modelliğini yapmıştı.