'Karındeşen büyükanne'

Rusya'da 68 yaşındaki kadının 20 yılda 10 kişiyi öldürüp parçaladığı ortaya çıktı Polis, cinayetleri itiraf eden kadına 'Karındeşen Büyükanne' lakabını taktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2015 Güncelleme 31 Temmuz 2015, 02:24
’Karındeşen büyükanne’

İÇİNDEKİLER

Ölüm makinesi! Rusya St. Petersburg'ta yaşayan 68 yaşındaki Tamara Samsonova'nın son 20 yılda en az 10 kurbanını öldürdükten sonra parçalayarak kentin çeşitli yerlerine attığı ortaya çıktı. 'Karındeşen Büyükanne' lakabını alan Tamara Samsonova'nın işlediği cinayetler, geçtiğimiz günlerde 79 yaşındaki Valentina Ulanova adlı bir kadının başsız cesedinin Dimitrova Caddesi'ndeki bir havuzun yanında bulunmasıyla gün yüzüne çıktı.

İZLEMEYE ALINDI...
Samsonova'nın bir süredir yaşlı kadının bakıcılığını yaptığını öğrenen polis 'Karındeşen Büyükanne'yi izlemeye aldı... Samsonova'nın apartmanındaki güvenlik kamerası görüntüleri incelenince, cani kadının siyah bir çöp poşetiyle kurbanının parçalanmış ceset parçalarını taşıdığı görüldü.

AYNI YÖNTEMLE
Kadının evinde yapılan aramada düzenli şekilde tutulmuş günlükler bulan polis, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı! Yaşlı kadının son 20 yıl içinde en az 10 kişiyi aynı yöntemle parçalayarak ortadan kaldırdığını saptadı. Polis, günlüklerden, Sovyetler Birliği döneminde bir otelde kat hizmetçiliği yapan Samsonova'nın vahşet zincirini yaklaşık 20 yıl önce başlattığını belirledi.

DETAYLAR GÜNLÜKTE!
'Karındeşen Büyükanne'nin günlüklerinde işlediği cinayetleri ve kurbanlarının cesetlerini nasıl parçalayarak ortadan kaldırdığını en ince ayrıntısına kadar yazdığı belirtildi. Polis günlüklere kaydedilen cinayetlerle o tarihlere denk gelen ve aydınlatılmadan kapanan kaybolma vakalarını karşılaştırmaya başladı.