Ulaş ÖZDEMİR

ULAŞ ÖZDEMİR

ulasugras@gmail.com
Tarihi 3 Mart 2015

Geleceğin maçıydı!

Öyle ya! Rakiplerinin puan ya da puanlar kaybettiği bir haftada Trabzonspor da puan ya da puanlar kaybetmeliydi.
Sahne Hüseyin Göçek'teydi!
Trabzonspor'un penaltısını vermedi. Penaltıya neden olan Musa'yı ikinci sarıdan atamadı!
Kritik kararlarında tercihi hep rakip takımdan yanaydı… Ama bir şeyi hesap edemedi; Trabzonspor'un beyni Mehmet Ekici'yi… Trabzonspor'un forveti Cardozo'yu… Tek kötü hakem değildi tabi ki! Trabzonspor, Karabük karşısında galip gelmiş olabilir ancak iyi sinyaller vermedi. Buna rağmen kazandı. Yıldız oyuncularıyla sonuca gitti. Kontratak genelde rakip alanda baskı kurulan pozisyonlarda yenir! Trabzonspor daha rakip sahaya baskı kuramadan ilk yarıda kendi sahasında 6-7 kontratak gördü.

BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ!

Orta sahada bir türlü tempo yükseltememesi, Özer'in bir türlü düzelmeyen formu ve Karabükspor'un üstün temposu Trabzonspor'un kötü oyununa sebep olarak gösterilebilir. Bence bu maç, gelecek sezonun ilk maçıydı. Yani önümüzdeki sezon nelerin yapılması gerektiğine dair maçtı. Çünkü Trabzonspor 3 kulvardan da geri kaldı. Haliyle bütün yatırımın heba olmaması için nokta hamleler gelmesi gerekiyor. Tekraren tavsiyem, bu sezonki eksikler ve hatalar en ince ayrıntısına kadar incelenerek, yol haritasının belirlenmesidir. Tabii burada Ersun Yanal ve teknik ekibe çok iş düşüyor.
Gelecek sezon Trabzonspor taraftarı yeni stadında başarılı bir takım görmek istiyor. Yönetim ve teknik ekip taraftarın isteğini yerine getirmek zorunda...

MAÇIN EN iYiSi MEHMET EKİCİ
Kuşkusuz, Süper Lig'in en verimli oyuncusu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ÖZER HURMACI
Beklenen oyunun çok ama çok uzağında.