Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 30 Mart 2017

Kadınları büyüleyen Alfa Erkek olma rehberi!

Kişisel bakım ilk madde
Her şeyden önce ilk olarak yapmanız gereken en önemli şey kişisel bakım!
Kaşınız varsa alın, dişlerinizi fırçalayın, yüz burun kulak tüylerinizi alın, saçınıza sakalınıza dikkat edin, koltuk altı kıllarınıza kadar alın ve her gün duş alın, duştan sonra parfüm kullanın. Kadınlar pis erkekleri sevmez.
Fiziğiniz güçlü olsun!
İkinci olarak güç güçten kastımız her zaman zihinsel veya maddi güç değildir, onlara da değineceğiz ama fiziğiniz de güçlü olmalı. Açamadığınız bir kavanoz kaldıramadığınız bir valiz ve hantal bir fizik sizi her zaman alfa olmaktan alıkoyacak şeylerin başında gelmektedir. O yüzden mutlaka fiziğinizi de güçlendirecek ağırlık antrenmanları yapmaya dikkat edin.
Giyim Giyiminiz her zaman temiz ve kaliteli olmalı, çok pahalı olmasa bile düzgün bir kuşamınız üzerinize tam oturan giysileriniz olmalı. Marka olmasına gerek yok, sadece şık ve size yakışan giysiler olmalı.
Artık kendi işinizi kurmanın zamanı geldi!
Bağımsız, ayaklarınızın üzerinde durduğunuz yaşam ve kariyer! Artık kendi işinizi kurmanız kendinizi bir yerlere taşıma zamanınız geldi. Yetişkin bir alfa ailesini bağımlı asla yaşamaz hatta kimseye bağımlı yaşamaz, onun kendi evi, kendi işi, kendi parası, kendi arabası vardır. Bunlara dikkat edin sadece kendiniz için çalışın. Mümkünse evden ayrılın kendi hayatınıza bakın.
Liderlik, doğru karar ve etkili iletişim!
Liderlik, yönetmek, doğru kararlar vermek, insanlara karşı güven vererek onları kontrol etmek... Bununla alakalı piyasada bir sürü kişisel gelişim kitabı var. Liderlik, doğru karar vermek ve etkili iletişim ile ilgili onlardaki sosyallik içeren uygulamaları yapmanız, sizi kişilik olarak da mükemmel bir alfa yapacaktır.