İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 1 Aralık 2015

Liderlik yakıştı

Perşembe akşamı Norveç'te son derece iyi bir oyunun ardından yurda dönen Fenerbahçe'nin dün akşam ki maçta fiziksel olarak ortaya koyacağı performans maçın sonucunu belirleyecekti. Trabzonspor'da da Sadi Hoca bunu düşünerek önce Fenerbahçe'yi durdurup, maçın sonlarına doğru da galibiyete uzanmayı hedeflemişti.
Ama Sarı-Lacivertliler maça öyle bir başladı ki en ufak bir yorgunluk belirtisi ne de sezon başındaki o durgun futbol vardı sahada. Diego'nun muhteşem oynadığı ilk yarıda Fenerbahçe Trabzonspor'u adeta yarı sahasına hapsetti. Ve ikinci golü bulabilecek kadar çok pozisyonları da yakaladı.
Attıkları gol tek kelimeyle harikaydı. Van Persie, Diego, Alper ve son olarak Nani'nin gol vuruşu bu isimlerin kalitelerine yakışacak kadar güzeldi.
Trabzon'un maça sol bekte Alper ile başlaması da ciddi bir hataydı Karşısında Nani gibi bir dünya devini gören Alper oyundan atılıncaya kadar Trabzonspor'un en zayıf halkası oldu. Yaptığı acemice davranış sonrası da takımını 10 kişi bıraktı. Şu gerçek ki artık Pereiara'nın bize vaad ettiği takımı izlemeye başladık. Önde oynayan agresif oynayan ve her hattıyla hücumu düşünen bir Fenerbahçe'yi haftalardır izliyoruz. Belki biraz geç oldu ama sonunda Pereira söylediğini yaptı. Ve artık sahada çok iyi bir Fenerbahçe izlemeye başladık.

MAÇIN EN İYİSİ DIEGO
Çok etkili oynadı Diego. Alkışı haketti.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ALPER
Daha fazlasını bekliyordum ama olmadı.