İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 12 Nisan 2024

Şimdi onlar düşünsün...

DÜN akşam Olympiakos'a karşı yarı final biletini cebimize koyup dönemediysek eğer İsmail hocanın kadro tercihi ve birkaç oyuncunun kötü performansı sebep oldu. Kaleci Livakovic gelen her topu içeri aldı.
Çağlar ile Becao pas yaparlarken bütün Fenerbahçeli taraftarların yüreğini hoplattı. Özellikle Çağlar yediğimiz 3 golde de hatalıydı. Böylesine önemli bir maçta Oosterwolde'yi stoperde oynatıp Ferdi'yi solda oynatması daha iyi olabilirdi. Asıl problem orta sahanın göbeğindeydi. Zajc ve Krunic oyunda kaldıkları 60 dakika boyunca ne savunmaya ne de hücuma katkı verdiler. Zaten Fred ve İsmail oyuna girdikten sonra oyun dengelendi ve ard arda 2 gol bulup turu İstanbul'a taşımayı başardık. İrfan Can dün gece takımın en iyi oyuncusu olarak göze batarken iş yapmasını beklediğimiz Tadic birçok pozisyonda topu ezerek birçok pozisyonun oluşmasını engelledi. Dzeko ve Szymanski çok mücadele etmelerine rağmen etkili olamadılar. Sonuçta 3-0'la dönseydik gerçekten çok üzülürdük.
Çünkü kesinlikle bizden kaliteli bir takım değil. Şimdi haftaya Kadıköy'de 1-0'a maçı uzatıyoruz.
2-0'a turluyoruz. Şimdi onlar düşünsün.

"Yarı final biletini cebimize koyup dönemediysek eğer, buna İsmail hocanın kadro tercihleri ve birkaç oyuncunun kötü performansı sebep olur."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN