İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 26 Mayıs 2015

Faturası ağır olacak

Dün gece maç bir başladı daha birinci dakikada Volkan hakem Ali Palabıyık'a küfürler savurmaya başladı. Caner ve Emre zaten dünden hazırlar. Onlar da Volkan'a eşlik etti. Ve hakemin her düdüğünden sonra anlamsız gereksiz ve çirkin itirazlarda bulundular.
Sanki bir sezonun bütün günahını Ali Palabıyık'tan çıkarmaya çalışıyor gibiydiler. Tabiki öfkeleri yanlış adres olunca sahada futbol adına hiçbir şey koyamadılar.
Başakşehir son derece 2 güzel gol attı. Ve ne kadar iyi bir takım olduklarını bütün Türkiye bir kere daha gösterdi. İlginç olanı 2-0'dan ve Topuz'un atılması sonra 10 kişi kaldıktan sonra Fenerbahçe takımının maçı çevirmek adına Fenerbahçeli oyuncuların ortaya koyduğu mücadeleydi.
Beklenmedik şekilde 2-2'ye gelen maç sonrası üst üste çıkan kırmızı kartlar Başakşehir'in oyun disiplinini kaybetmesi kaçan penaltı belki çok konuşulacak ama sonuç değişmeyecek. Sonuçta bana ve bir çok futbol otoritesine göre bu ligin en iyi kadrosuna sahip Fenerbahçe kendi eliyle şampiyonluğu Galatasaray'a hediye etmiş oldu. Hiç kimse kalkıp Fenerbahçe düşmanlığı edebiyatı yapmasın.
Bu sezon kaçan şampiyonluğun birinci derecede sorumlusu Başkan Aziz Yıldırım'dır.
Yanal'ı göndermesi ve İsmail Kartal tercihi takımın şampiyonluğu kaybetmesine sebep olmuştur.
Futbolculara çok fazla yüklenmenin gereği yok. Atalarımız boşuna at sahibine göre kişner dememiş. Bu kadro şampiyon bir kadroydu. İyi yönetilemediği için bu sezonu ikinci tamamladı.

MAÇIN EN İYİSİ MEHMET BATDAL
Penaltı kaçırdı ama 2 güzel gole imza attı


MAÇIN EN KÖTÜSÜ FENER YÖNETİMİ
Futbolculara yüklenmenin fazla anlamı yok.