İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 25 Ocak 2015

Süper başlangıç

Dün akşam 3 önemli oyuncunun yokluğunda Fenerbahçe'nin nasıl bir performans göstereceği merak konusuydu. Sezonun ilk devresini lider tamamlayan Sarı-Lacivertliler'in ikinci yarıya bıraktığı şekilde başlayıp başlamayacağı da merak edilen diğer konuydu. Kasımpaşa maçının ardından Fenerbahçe'nin form durumu olarak iyi durumda olduğunu söylemek yanlış olmaz. Özellikle ilk 45 dakikada son derece iyi bir futbol ortaya koydular. Golünü bulana kadar önde baskı yaparak Kasımpaşa'nın pas yapmasını engellediler. Hazırlanış bakımından çok güzel bir gole imza attıktan sonra da kendi yarı sahalarına çekilip savunmayı ikici bölgelerinden yapmaya başladılar. O kadar etkili bir savunma yaptılar ki Kasımpaşalı oyuncular birkaç kez orta saha çizgisinden kaleci İsaksson'a geri pas vermek zorunda kaldılar. 2. yarı oyunun rengi değişti.
Kasımpaşa topla daha fazla oynayıp Fener kalesine biraz daha etkili gelmeye başladı. Özellikle Adem'in kafa ile indirdiği ve Castro'nun altı pastan auta gönderdiği pozisyon maçın kırılma anı oldu. Tam Fenerbahçe için "işler kötü gitmeye başladı" derken Sarı-Lacivertliler yine muhteşem bir golle Kasımpaşa'nın ipini çekmiş oldular. İkinci gol tek kelimeyle derslikti.
Solbek Hasan Ali'den başlayan sağ bek Gökhan'ın harika asisti ve Kuyt'ın düzgün vuruşuyla hafızalarda yerini aldı. Caner'in golünde Diego'nun maçtaki 2. asisti de harikaydı... Bu kadar eksiğe rağmen Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu futbol, oyuncuların hırs ve tempoları ve atılan 3 gol ligin ikinci devresi için hem İsmail Kartal'ı hem de milyonlarca Fenerbahçe taraftarını mutlu etmiştir.

MAÇIN EN iYiSi DİRK KUYT
2 gol attı. Harika bir performans gösterdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ SCARLONE
Sahada kendisinden çok şey bekleyenleri yanılttı.