İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 20 Aralık 2014

Çekirge yine zıpladı!

Geçen sezon Ersun Yanal yönetiminde tarihinin en kolay şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe bu şekilde devam ederse tarihinin en kötü futbolunu oynayarak şampiyonluğu kazandığı yıl olarak tarihe geçebilir.
Ligin geride kalan 14 haftasında doğru dürüst iki ya da üç maçı olan Sarı-Lacivertliler maç fazlasıyla liderse bunu neye bağlamak lazım inanın bilmiyorum.
Ligimizin kalitesi mi dersiniz İsmail Kartal'ın şansı mı dersiniz bilemem ama gerçek şu ki bu kötü Fenerbahçe dahi maçlarını kazanmayı başarıyor ve şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürüyor.
Kimi zaman bir yıldız oyuncu sahneye çıkıyor. Kimi zaman Balıkesir maçında olduğu gibi rakip takımdan bir oyuncu inanılmaz bir hata yapıyor kimi zaman da Hüseyin Göçek gibi bir hakem abuk subuk bir penaltı çalıyor ve sonuçta Fenerbahçe sahadan 3 puanla ayrılan takım oluyor.
Size geçen seneki Fenerbahçe ile İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'si arasındaki farkı gösteren basit bir örnek vereyim. Geçen sezon Kayseri'de oynanan maçta ilk 20 dakikada topla oynama oranı yüzde 70'e 30 Fenerbahçe lehineydi.
Bu 20 dakikalık periyotta Fenerbahçe'nin girdiği tam 4 yüzde 100 gol pozisyonu vardı. Dün akşamki maçta ise ilk 20 dakikada topla oynama oranı yüzde 60'a yüzde 40 Erciyes lehineyken F.Bahçe'nin rakip kalede girdiği gol pozisyonu sayısı "sıfır"dı. Bırakın gol pozisyonuna girmeyi rakip kaleye gitmeyi düşünmediler bile. Şu bir gerçek ki Fenerbahçe maçları kazansa da taraftarını ligin sonu ile ilgili ümit vermiyor.

MAÇIN EN iYiSi BEN GÖREMEDiM!
Sahada bir tane iyi oynayan oyuncu yoktu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ BÜTÜN FUTBOLCULAR
Her iki takımın oyuncuları da döküldü