Tarihi 19 Mayıs 2010

Çakması bile olay!

Demet Akalın, sosyal paylaşım sitesi twitter'dan yazdıklarıyla gündem olunca vazgeçti twit sevdasından. Ünlü şarkıcının midesini bulandıran da siteden Işın Karaca ile yaptığı 'en çok satan albüm' polemiğinin gazetelerde yer almasıydı. Demet Akalın, Işın Karaca ile twitter'da kapışmadığını söyledi, dediklerine kimseyi inandıramayınca 'twitter' macerasını son verdi. Akalın'ın twitter'dan yazdıklarını birçok defa haber yaptığımız düşünülürse, onun gidişine en çok üzülenlerden biri oldum, kabul. Ünlü şarkıcının twitter'sız yapamayacağını düşünerek girdim siteye, onu aradım. O da ne, hâlâ sitede! Koyuldum profilini incelemeye.
Okuduğum her cümleyle 'haber yapma' iştahım daha da kabardı. Demet Akalın, kavga ettiği söylenen Işın Karaca'yı dolamış diline. Yazdıkları için, 'diline dolamak' tabiri bile az kalır. Nasıl mı? İşte size yazdıklarından birkaç örnek:
* 4+1 ev aldım Işın'a hediye edeceğim, yatak odası olarak kullanır.
* Bursa şampiyon olunca Fenerli Işın sevinir, neden?
Bursa iskenderi yemek için bir nedeni olur.
* Anladım sonunda Işın Karaca'dan öyle ses nasıl çıkıyor diye. O vücut bende de olsaydı benden de öyle çıkardı.
* Çift kişilik bilet aldım Işın'a, Afrika'ya tatile postalayacağım.
* Piknikte Işın'ı yanıma alacağım, ağzında salıncak kuracağım bayağı müsait. 4 Işın'ın albümünü alan herkese benim albümüm hediye edilsin de biraz satış yapsın.
Bu yazılanları okudukça Demet Akalın sandığım kişinin, onun çakması olduğunu anladım. Tamam ünlü şarkıcı, son derece sivridilli hatta yeri geldiğinde dilinden zehir akıyor. Ancak bu sıraladığım cümleler gibi abartıya kaçmıyor. Anlaşılan o ki; Demet Akalın'ı seven ve ondan çok daha sivridilli bir hayranı açmış bu sayfayı. Işın Karaca'nın yanı sıra Hande Yener'e de sataşan bu kişi, her geçen gün dilinden akan zehiri artıyor, benden söylemesi. Attığı her adım, söylediği her sözüyle olay alan Demet Akalın'ın 'çakma'sı bile olay oluyor anlaşılan…