BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 19 Temmuz 2015

ABD ve Avrupa PKK'yı şımartıyor

7 Haziran öncesi 'Barajı aşma' planlarını geniş bir platformla beraber hazırladılar. Derin Amerika-Avrupa, yerli odaklar, Hürriyet-Cumhuriyet-Fethullah Gülen medya hep beraber çalıştılar. Tam olmasa da başardılar.
Şimdi "Askeri barajları yıkacağız, yaptırmayacağız" diyorlar. Ne demekse, Askeri baraj? Yine aynı ittifak yollarda. Yerli odaklar seçim barajını aşmaya, sevimli sloganlar bulmuşlardı. 'Askeri baraj' numarasına, hala akıllı bir açıklama getiremediler.
KCK'nın küstah, "Ateşkes koşulları ortadan kalkmıştır" açıklamasının hemen ardından şımartılan PKK, kan kusmaya başladı. Yol kesme, adam kaçırma türünden eylemlere yöneldi.
Çatışmalar başladı. Ağrı ve Ardahan'dan üzücü haberler geldi, yakılmış TIR'lar görüntülendi.
Selahattin Demirtaş, KCK'NIN KAN KUSAN açıklamalarında eviriyor, çeviriyor. KCK, tümüyle ateşkesin bitmesinden söz etmiyormuş. Ateşkesi ihlal eden askeri baraj ve yol yapımlarının durması gerekiyormuş. Durmazsa misilleme yapılacak diye okumuşlar. Bu açıklamanın arkasındaki silüet bize yabancı gelmiyor?
ARKADA KİM VAR?
: Taşeron PKK'nın paralel yapı sistemi KCK'nın, küstah "ateşkes sona erdi" açıklamasının arkasında, Derin Amerika-Avrupa vardır. proje vardır. KCK'nın üfürmelerinin zamanlaması da aynı proje'nin eseridir.
Türkiye'de koalisyon temasları başlamış, HDP devre dışı kalmış, Amerika-Avrupa'daki ağababalarıyla çok önceden anlaşmış, Kandil Baronları'na talimatı veriliyor. (Aynı gün) HDP'nin Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ, ne tesadüftür, Hürriyet'te manşet.
Kurulacak hükümete isim takma peşindeler. AKPARTİ-MHP hükümeti kurulursa 'savaş kabinesi' olacakmış.
Amerika-Avrupa sufleleriyle Yüksekdağ "MHP'li hükümeti" engelleyecek operasyona imza atıyor. Diğer yandan, Kandil Baronları'nın ağababaları PKKPYD' ye, Suriye'de kantonları birleştirme yolunda, uçaklarıyla, bombalarıyla yardımcı oluyor.
Almanya da PKK'yı şımartıyor... Kandil Baronları yeni talimatlarla, KÜRESEL OYUN'lara taşeronluk yapıyor. Almanya sufle ediyor; manşetlerle, kurulacak Hükümet Modeli'ne yön vermeye çalışıyorlar. Ne senkronize işler bunlar.
AKPARTİ: Milletvekili (Başbakan Davutoğlu'nun danışmanı) Taha Özhan haklı olarak soruyor? Türkiye'ye bıkmadan Kürtlerle ve Ortadoğu'yla ilgili büyük cümleler kurarak rota tayin etmeye çalışanlar'ın hedefinde ne var? Türkiye dışında da hemen her aktörle doğrudan veya dolaylı işbirliği içerisine girebilen PKK'nın Türkiye düşmanlığı nasıl açıklanabilir? Bu düşmanlığın içerisindeki 'başka başkentleri' ve 'Kürtleri ilgilendirmeyen başlıkları' çıkardığımız zaman geriye gerçekten bir şey kalıyor mu?
Derin Amerika-Avrupa, PKK'yı (KCK) şımartıyor. Onlar da, yatırım düşmanı. HDP'ye oy verenlere de düşmanlar. Demirtaş'tan karşı çıkması beklenirken, eviriyor, çeviriyor, gözünü kan bürümüş taşeron PKK'ya (KCK) sahip çıkıyor.
Sayın Demirtaş' a soruyoruz: Seçim öncesi "HDP, Türkiye Partisi olacak" demiştin. Barajları yıkan, yol inşaatlarını durduran, uluslararası yol güzerhagında giden TIR'ları yakan, KCK-PKK'ya, bir laf etmeyecek misin? Çözüm Süreci'nin ruhuna uygun olmayan, küstah KCK' ya neden arka çıkıyorsun? Abdullah Öcalan'ın 'silahlı güçler çekilsin' talimatını dinlemeyen Kandil Baronları'na neden ses çıkarmıyorsun?

SONUÇ: Malum yerli medya, Bazı İstanbul baronları, büyük sermayenin etrafında dolaşan eski solcu-sosyalistkomünistler, Mossad, CIA, MI6, BND, Ne-Con dostları, en önemlisi meşhur İngiliz Chatham House bileşenlerinin şımarttığı PKK (KCK)'ya 'Dur' demenin zamanı gelmedi mi?
Küstah PKK-KCK açıklaması karşısında çok rahatsız olan Türkiyenin büyük çoğunluğunun sesi olarak, Kandil Baronlarının ağababalarına sesleniyoruz: AMERİKA-AVRUPA, PKK'YI ŞIMARTMA.