Demir FEYİZOĞLU

DEMİR FEYİZOĞLU

Tarihi 4 Mart 2015

Ayhancan'dan pist rekoru

VOMKİCAR İstanbul Kupası 2015'in ikinci yarışı İzmit Körfez Pisti'nde kalabalık bir meraklı kitlesi önünde gerçekleştirildi. 20 pilotun Türk yapımı yarış otomobili Volkicar araçlarla start aldığı mücadelede 17 yaşındaki Ayhancan Güven kazanan isim oldu. Ayhancan Güven aynı zamanda 50.823 derecesiyle de Volkicar ile yapılmış en hızlı turb zamanının da sahibi oldu. Körfez Pisti'ndeki mücadele antrenman turları ile başladı. Sıralama turları ardından da yarış başladı.

ALİ TÜRKKAN 4. OLDU
İlk yarışın galibi 16 yaşındaki Ali Türkkan finalde attığı takla ile yarışı ancak 4'üncü sırada tamamlayabildi. Ömer Rifatoğlu üçüncü ve Emre Hasbay da ikinci sırada yer aldı. Ayhancan Güven, V2'de başarılı bir yarış sonunda galibiyete pist rekoru ile ulaşırken, "İyi bir sezon geçireceğime inanıyorum. Önümde zorlu yarışlar var. Burada aldığın birincilik bana moral verecek" dedi.

ŞAMPİYONA 6 BİN TL ÖDÜL
V2 Challenge'da şampiyona sonunda ilk 3 basamağı elde eden pilotlara 6 bin, 3 bin ve 1000 liralık para ödülü verilecek. 3'üncü yarış bu hafta sonu yine Körfez Pisti'nde olacak.

KKTC Rallisi 3 gün sürecek!
KUZEY Kıbrıs Rallisi için sürdürülen hazırlıklar son aşamaya geldi. 3 gün sürecek ralli 700 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirilecek. Seyirci etabı ise Girne Liman içinde olacak. KKTOK Başkanı Hasan Macia, yarışın 16 etaptan oluştuğunu belirterek, kesin tarihin yakında açıklayacağını belirtti.

ANKARA OFFROAD BAŞLIYOR
5 ayaktan oluşan 2015 Androff Ankara Offroad Kupası bu hafta sonu Ankara Peytepe parkurunda start alacak. Türkiye'nin her bölgesinden yoğun bir katılımın beklendiği 2 günlük mücadele, Aralık ayında sona erecek.