Tarihi 2 Mart 2015

Polis bastı aşk bitti

Son zamanlarda asayiş büro ekipleri gece kulüplerinde denetimlerini sıkılaştırdı. Hani eğlencenin tavan yaptığı sırada müzik sesi kısılır, ışıklar açılır, herkes herkese korku dolu bakışlarla bakar ya. İşte tam böyle bir gece yaşanmış.
Tabii yıllarca gece hayatının içinde olduğumuz için bizler ve işletmeler de böyle bir duruma her zaman hazırlıklı olmalıdır. Önceki gün de böyle bir durum yaşanmış. Aralarında Kıvanç Tatlıtuğ, sevgilisi Başak Dizer ve Çağatay Ulusoy gibi ünlülerin olduğu bir mekanda eğlence tam gaz devam ederken, asayiş ekipleri mekana gelmiş.
Yapılan kimlik kontrollerinin ardından tüm ünlü isimler eğlencelerine kaldığı yerden devam etmiş. Fakat duyduğuma göre Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, bu baskın sonrasında hararetli bir şekilde tartışmaya başlamış.
Bu tartışma büyüyünce yakışıklı oyuncu sevgilisini elinden tuttuğu gibi mekandan dışarı çıkartmış. Aralarındaki sorunu çözemeyince eğlencelerini yarım bırakıp, evlerinin yolunu tutmuş ikili.
Tabiİ o akşam iki isim de tartışma sonrası ayrılık kararı almış. Yakın çevrelerinde örnek çift olarak gösterilen Tatlıtuğ ve Dizer, her ilişkide olabilecek ufak tartışma sonrası ayrılık kararı alsa da ben iki ismin de en kısa zamanda barışacağını umuyorum.
***

HANKS EKİM'DE İSTANBUL'DA
Yazdığı "Da Vinci Şifresi" kitabı ile yer yerinden oynamıştı. Hıristiyan dünyasının tepkisini üzerine çeken kitap tüm dünyada toplatılmış fakat bu kitap daha sonra sinemaya aktarılmıştı.
Kitabın yazarı Dan Brown, kuşkusuz son zamanların en fazla okunan yazarlarından biri ve en çok tartışılan yazarlar listesinin de tepesinde yer alıyor.
Şimdilerde ise Dan Brown'un en son piyasaya çıkan 'Cehennem' kitabı sinemaseverlerle buluşacak.
Çekimler Nisan ayında Floransa'da başlıyor. David Koepp'ın sinemaya uyarlayacağı ve Ron Howar'ın yönetmenliğini, Brian Grazer'ın da yapımcılığını üstlendiği Cehennem filminin başrolünde ise Tom Hanks oynayacak.
2014'te rol aldığı The Theory of Everything ile Oscar'a aday gösterilen Hanks, kitapta yer alan Robert Langdon karakterine hayat verecek. Benim de büyük bir hayranlıkla okuduğum Cehennem kitabının son bölümü İstanbul'da geçiyor. Sizler için ufak bir araştırma yaptım. Film ekibi Eylül ayında İstanbul'a gelecek… Zaten kitabın son bölümünde İstanbul'un tarihi yerleri Yerebatan Sarayı, Ayasofya ve Kapalı Çarşı bulunuyor. Tom Hanks de çekim için Ekim ayında İstanbul'da olacakmış.
Cehennem'in 14 Ekim 2016'da vizyona girmesi planlanıyormuş. Benden söylemesi.
***

BU GECE KAÇMAZ
Ülkemizin ilk tescilli dijital moda ve yaşam dergisi Evo's Angels ve Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber Ödül Töreni, 4 Mart 2015 akşamı Elite World Business Hotel'de gerçekleşecek. Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak kardeşlerin ev sahipliğinde düzenlenecek davette, birçok siyasetçi, ünlü sima ve ben de jüri koltuğunda olacağım.
Türkiye'nin önde gelen mankenlerinin katıldığı "Yıldızlar Geçidi" karma defilesiyle başlayacak gecenin sunuculuğunu ünlü oyuncu ve komedyen Metin Yıldız ve Miss Turkey 2009 güzeli Ayça Kuru yapacak.
Bu yıl 4. yaşına basacak olan ödül gecesinde 37 farklı kategoride dağıtılacak ödüllerin sahiplerini yaklaşık bir milyon kişi internet oylarıyla belirledi. '4. Vip Partisi'yle son bulacak ödül törenini kaçırmayın derim.