Demirören çağırdı Arda döndü

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, A Spor’da Arda Turan’ı Milli Takım’a davet etti. Yıldız oyuncu da bunun üzerine, “Hocamız uygun görürse milli formayı tekrar giymekten her zamanki gibi onur duyarım” açıklamasını yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2017 Güncelleme 11 Ağustos 2017, 01:26
Demirören çağırdı Arda döndü

İÇİNDEKİLER

TFF Başkanı Yıldırım Demirören A Spor canlı yayınında Serkan Korkmaz'ın sorularını yanıtladı. Demirören, Kosova maçının ardından gazeteci Bilal Meşe ile kavga eden ve Milli Takım'ı bırakan Arda Turan için, "Biz Arda'yı sürekli kadro dışı bıramamıştık, idari para cezası vermiştik. Sayın hocamız Lucescu'nun söylediği gibi, Milli Takım'ın Arda'ya teknik olarak ihtiyacı var. Bundan sonra iş Arda kaptanımızda. Arda'ya bizim tarafımızdan kapı kapanmadı. Arda her zaman Milli Takım'ın kaptanı, tarihe geçti. 50 yaşına gelse de kaptan. Bundan sonra iş kendisinde." ifadelerini kullanmıştı. Demirören'in bu açıklamalarınına Arda Turan'dan cevap gecikmedi ve yıldız oyuncu Milli Takım'a dönmek istediğini açıkladı.

HOCAMIZ ÇAĞIRIRSA SEVE SEVE GELİRİM
ARDA Turan yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Sayın Yıldırım Demirören ve yönetiminin, ardından hocamız Sayın Lucescu'nun sevgi dolu tavrı kararımı yeniden gözden geçirmeme sebep oldu. Milli formanın hiçbir futbolcuya ihtiyacı yoktur ama bizlerin her zaman bu formanın onurunu, taşımaya ihtiyacımız vardır. Bu andan itibaren hocamız uygun gördüğü takdirde milli formayı tekrar sırtıma geçirmekten, her zamanki gibi, onur duyacağımın bilinmesini isterim"

TERİM'LE TAZMİNAT İÇİN KONUŞACAĞIZ
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye'nin gündemine oturan Fatih Terim'in alacağı 3.5 milyon Euro'luk tazminat hakkında ise, "Fatih Terim'le haftaya azminat konusunu görüşeceğiz, ona göre bir değerlendirme yapacağız. Hocamız ile konuşarak ayrıldık." diye konuştu.

UKRAYNA MAÇINDA SAHADA OLACAK
TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun davetleri sonrası yeniden ay-yıldızlı formayı giymek istediğini açıklayan Arda Turan, 2 Eylül'de Ukrayna ile 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynayacağımız maçta sahada olacak. 30 yaşındaki yıldız oyuncu eskisi gibi kaptanlık pazubandını da koluna takacak. Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu'nun Arda ile özel bir görüşme yapacağı öğrenildi.