Agger savaşı

Bonservisi elinde olan Agger için F.Bahçe Kjaer faktörünü devreye soktu. Beşiktaş ise Devler Ligi kozunu kullanıyor. Beşiktaş gelecek sezon özellikle defansı güçlendirmek için kolları sıvadı. Yönetim F.Bahçe'nin de istediği Brondby'li Agger için pazarlıklara başladı. Danimarkalı yıldızla bu hafta bir görüşme yapılması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2016 Güncelleme 23 Mayıs 2016, 01:44
Agger savaşı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ve Fenerbahçe bu kez transferde birbirlerine rakip oldu. Bir süredir Sarı-Lacivertli kulübün transfer listesinde olan Danimarkalı stoper Daniel Agger'e bu kez de Beşiktaş talip oldu. Brondby takımında forma giyen ve Fenerbahçeli Simon Kjaer ile yıllardır Danimarka Milli Takımı'nda birlikte forma giyen Agger'i doğrulayan yönetici Metin Albayrak, "Martin Skretel ve Daniel Agger'den birini transfer etmek istiyoruz. Bu konuda girişimlerimizi sürdürüyoruz. En doğru kararı vereceğiz. Başka alternatiflerimiz de gündeme gelebilir" ifadesini kullandı. Daniel Agger'in kulübüyle sözleşmesi bulunmadığı için bonservis bedeli ödenmeyecek olması Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin bu transferde iştahını artırdı. Her iki kulübün 32 yaşındaki tecrübeli stoperi almak için tüm olanakları seferber ettiği gelen bilgiler arasında.

BEŞİKTAŞ DEVLER LİGİ KOZUNU KULLANACAK
Fenerbahçe bu transferde Kjaer faktörünü kullanarak Agger'i ikna etmeye çalışıyor. Kjaer'in vatandaşıyla görüşerek Fenerbahçe'ye gelmesi için şimdiden görüşme yaptığı ortaya çıktı. Beşiktaş Yönetimi'nin ise Agger'in menajeriyle yaptığı görüşmede, "Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Bu nedenle Agger için biz iyi bir alternatifiz"dediği öne sürüldü. Beşiktaş bu hafta içinde Agger için temaslarını hızlandıracak.