Alex'e büyük ayıp

Başkan Aziz Yıldırım, hayatını anlatan bir belgesel için İstanbul'a gelen Alex'e, Samandıra ve Saracoğlu Stadı'nda yapılacak çekim için izin vermedi. Alex, parkta çekim yapabildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2015 Güncelleme 19 Nisan 2015, 02:10
Alex’e büyük ayıp

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yönetimi, hayatını anlatan bir belgesel için İstanbul'a gelen Alex'e stadyum ve tesis izni vermedi. Brezilyalı efsane futbolcunun, hayatını anlatan bir belgesel için İstanbul'a geldiği ve çeşitli çekimlerin yapıldığı belirtildi. Ancak, Fenerbahçe yönetimi stadyum ve tesislerde yapılacak çekimler için Alex de Souza'ya izin vermedi ve bu engel belgeselin önmeli kısımlarının çekilememesine neden oldu. Alex de Souza sadece Yoğurtçu Parkı'nda çekim yapabildi. Ancak, bu çekimlerin daha önce de yapıldığı için yenilerinin kullanılmasının gerekmediği öğrenildi.

9 YIL F.BAHÇE'YE HİZMET ETTİ
Alex
'in tesislerde çekim yapamadığı haberlerinin ortaya çıkmasının ardından Sarı-Lacivertli taraftarlar bu duruma tepki gösterdi. Jübile yapılmaması bir yana Fenerbahçe'ye 9 yıl hizmet etmiş bir futbolcu için kamera çekimi izninin dahi verilmemesi kabul edilebilir bulunmadı.

MACCABI MAÇINA GİTMİŞTİ
Hayatını konu alan bir belgesel için İstanbul'a gelen Alex de Souza, Fenerbahçe Ülker'in Maccabi Tel Aviv ile oynadığı ve seride 1-0 öne geçtiği maçı eşiyle birlikte Sarı-Lacivertli taraftarlarla izlemiş ve büyük ilgiyle karşılanmıştı. Alex'in Başkan Yıldırım'dan randevu talip ettiği ancak bunun da kabul edilmediği iddia edilmişti.