Cüneyt Çakır şaibelidir

Cüneyt Çakır'ın geçen sezon Arena'da yönettiği Kasımpaşa maçına gönderme yapan Aysal, "G.Saray konusunda şaibelidir. Dünya Kupası'nda maç yönetti ama Türkiye'deki tutumu bu" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2014 Güncelleme 17 Ekim 2014, 00:46
Cüneyt Çakır şaibelidir

İÇİNDEKİLER

Başkanlık koltuğuna veda etmeye hazırlanan Ünal Aysal dün bir basın toplantısı düzenledi... Aysal'ın özellikle yarınki derbiyi yönetecek olan Cüneyt Çakır ile ilgili sözleri gündeme oturdu. Çakır'ı sert bir şekilde eleştiren Başkan Aysal, "Cüneyt Çakır, Galatasaray konusunda şaibeli bir hakemdir. Maçı sertleştireceğini düşünüyorum. Dünya Kupası'nda maçlar yönetmiş olabilir ama ben Türkiye'deki tutumundan bahsediyorum. Kasımpaşa maçında aleyhimize yaptıkları var. Onun bu maça atanması gözdağı vermek içindir" şeklinde konuştu.

"YANLIŞ HARCAMALAR YAPTIK "
Görevden kaçtı"
eleştirilerine de yanıt veren Aysal, "Ben korksaydım, 2011 yılında bu tabloyu almazdım. Ben sorunlarımızın çözülmesi için bulduğum formüllerin onaylanmamasından dolayı ayrılıyorum. Futbolda tabii ki zaman zaman yanlış harcamalar olmuştur. Yanlış transferlerimiz olmuştur. 3 ayrı hoca ile çalıştık hepsinin farklı görüşleri vardı. Hepsinin isteklerini karşılamaya çalıştık" dedi. Başkan Aysal, kulübün içinde bulunduğu ekonomik krizle ilgili olarak da, "Borçların miktarı aynı kaldı ama bu borçlardan kurtulmak lazımdı. Projeler yaptım, formüller ürettim ancak bu formülleri kabul ettiremedim. 2016'da hiçbir Türk takımı Avrupa'ya gidemeyebilir. Ama bir takım giderse o Galatasaray olur" ifadesini kullandı.