Meleklerin rengi olmaz!

Önceki gün vefat eden Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin, dün Trabzon'da toprağa verildi. Tolga Zengin'in kötü gününde Siyah-Beyazlı ve Bordo-Mavili renkler tek vücut oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2013 Güncelleme 14 Aralık 2013, 00:06
Meleklerin rengi olmaz!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın file bekçisi ve Trabzonspor'un eski kaptanı Tolga Zengin, önceki gün hayata gözlerini yuman annesi Melek Zengin'i son yolculuğuna uğurladı. Beşiktaş Kulübü'nün cenazeye tam kadro katılması büyük bir jest olarak algılandı. 52 yaşındaki vefat eden Melek Zengin, 2 yıldır kanser tedavisi görüyordu. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde Melek Zengin'in durumu son günlerde ağırlaşmıştı. Ve amansız hastalığa karşı mücadelesini kaybetti. Haberi İstanbul'a dönüş yolunda alan Tolga Zengin, adeta yıkıldı. Beşiktaş Kulübü acı haber üzerine dün özel uçakla tam kadro Trabzon'a geldi. Beşiktaş kulübünün bu davranışı Trabzon halkında büyük taktir topladı.

BEŞİKTAŞ 63 KİŞİLİK KAFİLE İLE GELDİ
Başkan Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Biliç, futbolcularla birlikte 63 kişiden oluşan Siyah- Beyazlı kafile kulüp personeli özel uçakla Trabzon'a geldi. Trabzonspor'un otobüsüyle havalimanından alınan ve Bordo-Mavili yöneticilerin yemek verdiği heyet ardından cenaze namazına hareket etti.

FİKRET ORMAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Cenaze namazı Trabzon İskenderpaşa Cami'nde kılındı. Cenazede Trabzon Valisi Abdi Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Milli takımlar ve Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş de yer aldı. Trabzonspor kaptanı Onur ile Fikret Orman sıkıca birbirlerine sarıldılar. Fikret Orman gözyaşlarına hakim olamadı.

TOLGA GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDU
Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Tolga Zengin, genç yaşta anne acısını yaşadı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Tolga'ya baş sağlığı dileklerini iletti.