Gyan olmazsa Hoarau!

Rennes'den Gyan'ın transferi için bir süredir çaba gösteren Fenerbahçe, Paris Saint-Germain'den Hoarau ile de ilgileniyor.

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2010, 00:00 Güncelleme 23 Temmuz 2010, 08:56
Gyan olmazsa Hoarau!

İÇİNDEKİLER

Aziz Yıldırım'ın anlaştık dediği Gyan Asamoah, "Rennes ile 2 yıllık daha sözleşmem var. Transferimde kararı onlar verecek" diyerek topu kulübüne attı. Ganalı golcü olmazsa alternatifi PSG'den Hoarau

Le Parisien gazetesi, Schalke'nin istediği 26 yaşındaki Fransız golcü için Fenerbahçe'nin de devreye girdiğini yazdı.

PSG'de iki sezonda 55 maçta 23 gol kaydeden ve birçok takımın transfer listesine giren 1.92'lik Hoarau'nun sözleşmesi 2013 yılına kadar devam ediyor.

Fenerbahçe'nin öncelikli hedefinin Gyan olduğununun altını çizen Fransız medyası, sarı-lacviertli kulübün Ganalı forvet için yaptığı 12 milyon euroluk teklifi 15 milyon euroya yükselttiğini de belirtiyor.

Fransız basını, Gyan ve Hoarau dışında Lyon forması giyen Bafetimbi Gomis'yi de Fenerbahçe'nin golcü adayları arasında gösteriyor.

HOARAU'YA 11 MİLYON EURO
Gyan Asamoah için Rennes'e 15 milyon Euro'luk bir teklif yapan Fenerbahçe, Fransız kulübünün oyuncuyu satmaması durumunda alternatifi de hazırda tutuyor. Sarı-lacivertlilerin Paris Saint Germain takımında forma giyen 26 yaşındaki Guillaume Hoarau için de 11 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu öğrenildi. Gyan'ın gelmemesi durumunda, Hoarau için girişimler hızlandırılacak. 2 senedir PSG forması giyen 1.92 boyundaki oyuncu, ilk sezonunda 33 maçta 17 gol, ikinci sezonunda ise 22 maçta 6 gol kaydetti.

Gyan topu kulübüne attı

Issiar Dia'yı renklerine katarak sağ kanattaki sorununu çözen Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın ısrarla istediği 'Forvetin merkezi' için de sona yaklaştı. Başkan Aziz Yıldırım'ın anlaştıklarını açıkladığı Ganalı forvet Gyan Asamoah, Fransız RMC Radyosu'na transferine kulübünün karar vereceğini söyledi. Fenerbahçe'nin yanı sıra Tottenham'ın da istediği Gyan Asamoah "Şu anda tatildeyim. Kesin bir karar vermem için, Rennes yöneticileriyle transfer konusunda neler olacağını konuşmam gerekiyor. Eğer bir kulüp beni istiyorsa, gitme kararını kulüple birlikte veririz. Transferle ilgili kulübümle savaşa girmem. Kararı onlar verir. Zira Rennes ile 2 yıllık daha sözleşmem var" diye konuştu.