Cimbom sakata geldi

G.Saray'ın F.Bahçe ile oynayacağı kader derbisinde Arda Turan'ın durumu hala belirsizliğini koruyor. Sakatlığı tam düzelmeyen Kewell'ın forma giymesinin de çok zor olduğu öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2010 Güncelleme 25 Mart 2010, 02:31
Cimbom sakata geldi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Fenerbahçe maçı için gerisayım başlarken Arda ve Kewell'ın durumları belirsizliğini koruyor. Sarı- Kırmızılı takımın dün yaptığı idmana ağrıları nedeniyle çıkamayan Arda'nın durumu cumartesi günü yapılacak son çalışma sonrası belli olacak. Sakatlığı henüz tam olarak geçmeyen Kewell'ın ise Fenerbahçe derbisinde forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

RIJKAARD HÜCUM OYNATACAK
Bu arada Rijkaard Fenerbahçe maçındaki stratejiyi belirledi. Derbiyi olmak ya da olmamak maçı olarak gören Rijkaard sahaya gole yönelik 4 futbolcuyla çıkmayı planlıyor. Keita, Arda, Santos, Jo, Baros ve Elano'yu gole yönelik olarak çalıştıran Hollandalı hoca F.Bahçe'yi kendi alanında hapsederek derbi maçı lehine çevirmeyi planlıyor.

BİR TEK BEN Mİ SUÇLUYUM
Elano köpürdü. Brezilyalı oyuncu Rijkaard'ın her maçta kendisini oyundan aldığını belirterek, "Sanki tek suçlu benmişim durumuna düşüyorum" dedi.

GALATASARAY FARK YAPAR
Palmeiras forması giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Lincoln, Sarı-Kırmızılı takımın F.Bahçe'yi farklı yeneceğini söyledi. Lancenet'e konuşan Brezilyalı, "G.Saray geçen sezondan daha güçlü. Sami Yen'de F.Bahçe'ye karşı rahat bir galibiyet alacaktır. Benim kalbim eski arkadaşlarımla olacak" dedi.


TÜRKİYE'YE GELMESİ HAYAL FUTBOLCULAR

ALEX VE DEİVİD MAÇA ÇIKMADAN ÖNCE BUNU YAPIYOR

FENERBAHÇE'DEN YÜZYILIN HAREKATI