Cimbom bir yıldızı elinden kaçırdı!

Sezon başında teknik direktörlüğe Frank Rijkaard'ı getirdikten sonra Cassio Lincoln'ün yerine orta sahaya takviye yapmak isteyen Sarı-kırmızılılar, Hollanda Ligi ekiplerinden Venlo'da forma giyen Keisuke Honda'yı gündemine almıştı.

Giriş Tarihi 18 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 18 Mart 2010, 09:50
Cimbom bir yıldızı elinden kaçırdı!

İÇİNDEKİLER

Bu futbolcuyla ilgili transfer haberleri o dönemde Hollanda basınının da sayfalarını süslerken; genç oyuncu, yaptığı açıklamada, "Galatasaray gibi büyük takımda memnuniyetle oynarım" demişti.

Ancak Manchester City'den Elano'yu transfer eden Galatasaray, Japonya Milli Takımı'nın da formasını giyen Honda'nın transferinden vazgeçti.

REAL MADRİD FENERLİ YILDIZIN PEŞİNİ BIRAKMIYOR


ŞAŞIRMAYIN! AZİZ YILDIRIM CİMBOM'UN HAKKINI SAVUNDU!


9 MİLYON EURO'YA CSKA'YA TRANSFER OLDU

Sezona Venlo'da başlayan ve ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Honda, devre arasında 9 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında Rusya Ligi ekiplerinden CSKA Moskova'ya transfer oldu.

ADNAN POLAT JO'NUN KULAĞIN I NEDEN ÇEKTİ?

BİLİCA GİDİYOR YERİNE KİM Mİ GELİYOR?


Ve geçen hafta başlayan Rusya Premier Ligi'nin ilk haftasında, 90. dakikada attığı golle takımının lige galibiyetle başlamasını sağlayan Honda, dün de CSKA Moskova'nın Sevilla'yı 2-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kaldığı maçta takımına turu getiren golü kaydetti.

Özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki golüyle takımının hatırı sayılır bir gelir elde etmesini sağlayan Honda, şimdiden kendisi için ödenen bonservis ücretini çıkartmaya başladı

BALİÇ'TEN TARİHİ İTİRAFLAR

ELDE PATLAYAN TRANSFER BOMBALARI

'4 BÜYÜKLER'DE GÖNDERİLECEK İSİMLER

DÜNYA KUPASI TARİHİNİN EN İYİLERİ