Azgın Jo iş başında

Komşuları Jo'yu önce Residence yönetimi sonra da karakola şikayet etti. Olayları duyan Başkan Polat da Brezilyalı yıldızın kulağını çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2010 Güncelleme 18 Mart 2010, 09:36
Azgın Jo iş başında

İÇİNDEKİLER

Ara transferde Galatasaray'ın Manchester City'den kiraladığı Jo Alves kısa sürede futboluyla kendisini kabul ettirdi. Fakat Brezilyalı yıldızın sahalar kadar alemlerde de başarılı olduğu ortaya çıktı... Yönetimin kendisine tahsis ettiği Florya'daki Flyinn Residence'ta kalan Jo'nun haftanın 5 günü arkadaşlarıyla birlikte parti yaptığı belirlendi. Gürültüden şikayetçi olan Residence sakinlerinin ilk olarak site yönetimine gittiği öğrenildi. Jo'nun komşularının bununla da yetinmeyerek karakola şikayet dilekçesi verdikleri ifade edildi.

POLAT: BURASI BREZİLYA DEĞİL!
Olayın kısa sürede Galatasaray yönetiminin de kulağına gittiği öğrenildi. Başkan Adnan Polat ve İkinci başkan Haldun Üstünel'in Jo ile görüşerek, "Burası Brezilya değil. Her gece alem yapamazsın. Galatasaray Kulübü'nde oynayan bir futbolcu, sahadaki performansıyla gündeme gelmelidir. Bu tür olaylarla değil" ifadesini kullandığı belirlendi. Brezilyalı yıldız, ara transferde kiralandığı Manchester City'de de sık sık gece hayatıyla gündeme gelmiş, hatta Premier Lig'de bu yüzden başarılı olamadığı ifade edilmişti.

BALİÇ'TEN TARİHİ İTİRAFLAR

ELDE PATLAYAN TRANSFER BOMBALARI

'4 BÜYÜKLER'DE GÖNDERİLECEK İSİMLER

DÜNYA KUPASI TARİHİNİN EN İYİLERİ