Fenerbahçe'den golcü atağı

Bugün ikinci devre kampı hazırlıkları için Antalya'ya giden Fenerbahçe Trabzonspor'dan Gökhan Ünal'ın transferini büyük ölçüde tamamladı, iş sadece imzaya kaldı.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 14 Ocak 2010, 16:29
Fenerbahçe’den golcü atağı

İÇİNDEKİLER

TAKVİM GAZETESİ GÖKHAN ÜNAL'I ÖNCEDEN DUYURMUŞTU

Sporx'in haberine göre, Galatasaray'ın da devrede olduğu öne sürülen milli golcünün transferi ile ilgili Fenerbahçe kulübünün kısa bir süre içinde açıklama yapması bekleniyor.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN

TRABZONSPOR'UN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ KADROSU

Trabzonspor'da sezonun ilk yarısında bekleneni veremeyen ve eleştirilerin odağında kalan Gökhan Ünal da Fenerbahçe'ye evet dedi. Çok ufak pürüzlerin giderilmesiyle birlikte Gökhan Ünal Fenerbahçe'nin Antalya kampına dahil olacak. 27 yaşındaki tecrübeli golcü Haziran 2008'de Kayserispor'dan Trabzonspor'a transfer olurken, bordo-mavili ekipte ilk sezonu 15 golle tamamlamıştı.

TRABZONSPOR'UN UNUTULMAZ FORMALARI

TRABZONSPOR'UN EFSANE KAPTANLARI

Bu arada Hürriyet'in haberine göre, Trabzonspor yönetim kurulu, Fenerbahçe'nin Gökhan Ünal'ı transfer etme girişimlerine cevap verdi. Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği haber şu şekilde: İki kulüp arasında yapılan ilk görüşmelerde Bordo - mavili takım, Fenerbahçe'den transfer için nakit para talep etti. Takas konusunun ise ilk görüşmelerde gündeme gelmediği ancak daha sonra görüşmelere dahil edilebileceği belirtildi.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da, Gökhan'ın Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili gelişmeleri doğrulayarak, "Bu konuda, bugün net bir gelişme olmaz. Çünkü maçımız var. Ancak yarın Gökhan konusunda Fenerbahçe'yle görüşeceğiz. Uygun şartlar oluşursa transfer gerçekleşir. Biz şu ana kadar hiç kimseyi takas olarak kabul etmedik. Neredeyse Fenerbahçe'nin tüm oyuncularının bize takas olarak önerildiği yazıldı. Ama bizim için nakit oldukça önemli" diye konuştu.

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI

FENERBAHÇE'NİN EFSANE FUTBOLCULARI

Gökhan Ünal'ın Fenerbahçe'ye transferinin yarın netlik kazanmasının ardından futbolcunun Fenerbehçe'nin Antalya kampına dahil olabileceği belirtildi.