Trabzon Semih ve Uğur’u istedi

Yerli forvet arayan Kanarya, Gökhan Ünal ısrarını sürdürüyor Trabzonspor da Fenerbahçe'den Uğur Boral ve Semih'e talip olunca iki kulüp arasında müthiş bir takas gündeme geldi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2010 Güncelleme 14 Ocak 2010, 10:29
Trabzon Semih ve Uğur’u istedi

İÇİNDEKİLER

TRABZONSPOR'DAN KARŞI ATAK
Ara transfer döneminin bitmesine iki hafta kala Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında camiaları heyecanlandıracak görüşmeler başladı... Yerli forvet arayışlarını sürdüren Kanarya, bir süredir transfer etmek istediği Gökhan Ünal için girişimlerine hız verdi. Sarı- Lacivertliler tam Gökhan için yeni bir teklife hazırlanırken Trabzonspor'dan karşı atak geldi. Bordo-Mavililer, Fenerbahçe'de sorunlar yaşayan Semih ve Uğur Boral'a talip oldu.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN

TRABZONSPOR'UN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ KADROSU

GÖKHAN ÜNAL+2 MİLYON EURO!
Bu gelişmenin ardından iki büyük kulüp arasında müthiş bir takas gündeme geldi... Trabzonspor cephesi Semih ve Uğur Boral'a karşılık Gökhan Ünal ile birlikte 2 milyon Euro vermeye hazır... Fakat Fenerbahçe'nin takasa soğuk bakması işleri zorlaştırıyor. Trabzon Başkanı Sadri Şener'in iki gün sonra F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la bir araya gelerek ikna etmeye çalışacağı da öğrenildi.

TRABZONSPOR'UN UNUTULMAZ FORMALARI

TRABZONSPOR'UN EFSANE KAPTANLARI

FENER'E MÜJDE! MİLAN'IN GÖZÜ OKÇU'DA
Daniel Güiza'yı iyi bir fiyata elden çıkarmayı planlayan Fenerbahçe'ye İtalya'dan güzel haberler geldi... Almanya'da yayın yapan 4-4-2 isimli internet sitesi, Milan'ın İspanyol yıldız için tam 12 milyon Euro'yu gözden çıkardığını iddia etti. İtalyan devinin genel menajeri Ariedo Braida'nın Güiza'yı ikna etmek için Milan yönetiminden tam yetki aldığı da belirtildi.

FUTBOLDA YAYIN İHALESİ HEYECANI
Futbolda bugüh ihale heyecanı yaşanacak... Süper lig'de önümüzdeki 4 sezon için medya hakları ihalesi Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkezinde saat 11.00'de yapılacak. Muhammen bedeli 354 milyon dolar olan üç paket halindeki ihaleye Digiturk, Doğan TV, NTV, TRT ve Türk Telekom girecek.