Liverpool'un Servet aşkı

Sezon başında Marsilya'nın kapısından dönen Galatasaray'ın yıldızına bu kez de Liverpool kanca attı. Servet'in menajeri Halis, "B.Münih, Arsenal ve Tottenham'dan da teklif var" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Kasım 2009 Güncelleme 11 Kasım 2009, 10:51
Liverpool’un Servet aşkı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ve Milli Takımımız'ın savunmadaki sigortası Servet yeniden Avrupa kulüplerinin gözdesi haline geldi... Sezon başında Fransız ekibi Marsilya'ya transferi son anda gerçekleşmeyen yıldız futbolcuya bu kez de İngiliz ve Avrupa futbolunun devi Liverpool kanca attı. Ada basınında çıkan haberlere göre defansta büyük kriz yaşayan Liverpool, ısrarla Servet'i transfer etmek istiyor.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN

HAMBURG VE LYON DA TAKİPTE
Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif programına katılan Servet'in menajeri Mithat Halis de, "Liverpool, Servet'le ilgilendiğini kendi açıkladı. Arsenal ve Tottenham da Servet'i takip ediyor. Ayrıca Bayern Münih, Hamburg ve Lyon da yakın temasta" ifadesini kullandı. Galatasaray yönetiminin sezon bitmeden milli futbolcuyu asla satmayacağı fakat haziran ayında gelecek teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

GUİZA'NIN YERİNE KİM GELİYOR?

LINDEROTH'A SÜRPRİZ TEKLİF
Uzun süren sakatlığının ardından yeniden sahalara dönen Galatasaraylı Linderoth'a Werder Bremen'in talip olduğu öne sürüldü. Alman basınında çıkar haberlere göre, Werder Bremen ara transferde İsveçli futbolcu için kapıyı çalacak.

TUNCAY AĞUSTOS'TA İMZALIYOR


"HANGİ FUTBOLCU NEREDE DOĞDU?" MERAK EDİYORSANIZ TIKLAYIN!