Tuncay Ağustos'ta imzalıyor

Stoke City'de mutsuz olan Tuncay, dönüş için gün sayıyor. Bedelli askerlik için yurt dışında izin günleri hariç 1095 gün çalışması gereken yıldız futbolcu, Ağustos'ta Fener'e imza atacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Kasım 2009 Güncelleme 11 Kasım 2009, 10:51
Tuncay Ağustos’ta imzalıyor

İÇİNDEKİLER

Premier Lig'de formasını giydiği Stoke City'de çok zor günler geçiren Tuncay Şanlı yuvaya dönüşe hazırlanıyor... Sezon başında da Fenerbahçe'ye transferi gündeme gelen fakat askerlik sorunu nedeniyle Stoke City'ye gitmek zorunda kalan milli futbolcu, Ağustos ayında muradına erecek. Lejyoner futbolcuların bedelli askerlikten yararlanabilmesi için, izin günleri hariç yurt dışında tam 3 yıl (1095 gün) sözleşmeli çalışması gerekiyor.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN

EN BÜYÜK ENGEL KALKIYOR
Fenerbahçe'den 13 Haziran 2007 tarihinde Middlesbrough'ya transfer olan Tuncay Şanlı, Ağustos sonunda İngiltere'de 3 yılını dolduracak. Böylece milli futbolcunun Sarı-Lacivertli kulübe dönüşü için en büyük engel kalkacak. Tuncay'ın transferinin önündeki diğer engel olan bonservis bedeli sorununun ise Başkan Aziz Yıldırım'ın fedakarlığıyla çözüme kavuşması bekleniyor.

GUİZA'NIN YERİNE KİM GELİYOR?

STOKE'U TUNCAY ENDİŞESİ SARDI!
Hull maçında 6 dakikada oyundan alınan Tuncay için Stoke yönetimi seferber oldu. Yıldız futbolcunun, takımdan ayrılma kararı alması nedeniyle endişelenen Stoke Başkanı Coates, "Hocamız Tuncay'a takımda yer bulacaktır" dedi.

ALİ KOÇ'TAN YAYLIM ATEŞİ

GOL ATAMADI
Stoke City'de ligde 11'de forma giyemeyen Tuncay, bu görev yaptığı 8 resmi maçta gol atamadı. Milli futbolcu, lig kupasında ise iki asist yaptı. Tuncay, Middlesbrough'da ise üç Championship maçına çıkmış ve fileleri iki kez havalandırmıştı.

LİVERPOOL'UN SERVET AŞKI


ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI
Fenerbahçe Mali İşler Koordinatörü Abdulkadir Kuşin, Brance Finance'ın ekonomi alanında çok değerli bir kuruluş olduğunu belirterek, "İlk 20'ye girmek büyük başarı" dedi.

20 DEVDEN BİRİ DE FENER

Dünyanın önemli marka değerlendirme şirketi "Brande Finance", "Avrupa'nın en değerli futbol markaları" kategorisinde Fenerbahçe markasına, yüzlerce spor kulübü arasında ilk 20 değerli marka arasında yer verdi. Değerlendirmede, Sarı- Lacivertli kulübün son yıllarda çok büyük atılım içinde olduğu belirtildi.

"HANGİ FUTBOLCU NEREDE DOĞDU?" MERAK EDİYORSANIZ TIKLAYIN!