VIP gerginlik

Cengiz Abazoğlu'nun önceki akşamki defilesi, yıldızlar geçidine sahne oldu. Sıkı dostlukları düşmanlığa dönüşen Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı da en ön sırada defileyi izledi. İki sosyetik 'yüksek gerilimli' anlar yaşadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2015 Güncelleme 02 Ekim 2015, 00:00
VIP gerginlik

İÇİNDEKİLER

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu, "Sonsuzluk" adını verdiği yeni koleksiyonunu önceki akşam Raffles Otel'de gerçekleşen bir defileyle tanıttı. Wilma Elles, Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Yüksel Ak ve Merve Büyüksaraç gibi birbirinden ünlü isimler podyuma çıktı. Geceye sosyetik güzeller Gül Gölge Saygı ve Elif Gönlüm'ün piştisi damga vurdu.

AYNI KAREDELER!
Bir zamanların en yakın dostu şimdinin ise iki düşmanı
Gönlüm ve Saygı, defileyi izlemeye gelen isimler arasındaydı. Birbirlerinden habersiz kendilerine ayrılan en ön sıradaki VIP yerlerine giden Saygı ile Gönlüm, karşılaşmamak için akla karayı seçti. Birbirlerini görmemezlikten gelen sosyetikler, yüksek gerilimli dakikalar yaşadı. Aralarında 8 kişi olan Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı, aynı karede görüntülendiklerini fark edince de huzursuz oldu.

FİT ANNELER
Bu arada defilenin bir diğer dikkat çeken detayı ise Temmuz sonunda ikiz bebeklerini kucağına alan Wilma Elles'in podyuma çıkmasıydı. Kısa sürede eski formuna kavuşan Alman oyuncuyu eşi Kerem Göğüş en ön sıradan izledi. İki çocuk annesi Çağla Şikel de her zamanki gibi kusursuz fiziğiyle defilenin parlayan yıldızı olmayı başardı.