Kafeyi kurşun yağmuruna tuttu

İstanbul'un sosyete mekanlarından Home Store'da hesap düellosu: 2 kişi kurşunlanıp öldü, 1 kişi de yaralı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2010 Güncelleme 03 Mart 2010, 14:27
Kafeyi kurşun yağmuruna tuttu

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un göbeğinde bir hesap kavgasında kan döküldü. Ünlü isimlerin dolaylı olarak karıştığı çatışmada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kadıköy Kalamış'ta, Erdal Acar'ın ortağı olduğu Home Store Cafe'de meydana gelen olay şöyle gelişti:

Önceki gün kız arkadaşıyla kafeye gelen Gökmen Bayat (27), hesap nedeniyle kavga çıkardı. Daha sonra eve giden Bayat, 3 arkadaşıyla birlikte tekrar bir ciple kafeye geri döndü ve kafeyi kurşun yağmuruna tuttu. Kafe çalışanları ile Bayat ve adamları arasında çatışma çıktı.

Gökmen Bayat, kafenin güvenlik işlerinden sorumlu Muhittin Aktaş'ı (30) bacağından kurşunladı. Yaşar Aktaş da (33), yere düşen kardeşinin silahını alarak Bayat'a ateş açtı. Çıkan çatışmada Bayat ve Aktaş kardeşler yaralandı. Gökmen Bayat olay yerinde ölürken, Aktaş kardeşler hastaneye kaldırıldı. Ancak Yaşar Aktaş da hastanede can verdi. Bacağından yaralanan Muhittin Aktaş ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.

BAŞKAN ŞOFÖRÜNÜN ADINI KULLANMIŞ

Ölen Gökmen Bayat'ın üzerinden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şoförü Ayhan Özbayhan adına düzenlenmiş sahte ehliyet çıktı.


İŞSİZLİK ORANI YÜZDE 14

20 DEVİN CİROSU 3.9 MİLYAR DOLAR

HİDROJEN ÇAĞI BAŞLADI

ZİRAAT'TEN İNSANSIZ BANKACILIK ŞUBESİ