Üst akıl

Batı, terör örgütü PKK’ya sadece silah değil kıyafet desteği de sağladı. Hakkari’de yakalanan kadın teröristin üzerinde bin TL’lik ABD malı The North Face marka mont vardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2017 Güncelleme 14 Haziran 2017, 01:38
Üst akıl

İÇİNDEKİLER

Kan lobisi, Türkiye düşmanlığında sınır tanımadı. Terör örgütü PKK'ya her türlü desteği verip askerimizin, polisimizin üzerine saldı. Terör inlerinden Batı'da üretilen silahlar da çıktı. Ancak ABD ve Avrupa'nın PKK'ya sağladığı destek silahla sınırlı kalmadı. Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde yürütülen operasyon bunu kanıtladı. Terör kamplarından kaçan 2'si kadın 4 terörist, Şemdinli kırsalında kıskıvrak yakalandı. Kadın teröristin üzerindeki mont, dikkatlerden kaçmadı.



Söz konusu montun ABD markası The North Face'e ait olduğu anlaşıldı. Fiyatının ise bin TL olduğu saptandı. Montun, dağcılar için özel üretildiği bilgisine ulaşıldı. Öte yandan teröristlerin ifadeleri, örgütün bitme noktasına geldiğini kanıtladı. Teröristler "Teslim olmak isteyenleri ölümle tehdit ediyorlar. İdam bile var. Ancak çok sayıda terörist, kaçmaya çalışıyor" şeklinde ifadeler kullandı.